breaking news Νέο

Β' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ανεβαίνει το θερμόμετρο

Β' κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ανεβαίνει το θερμόμετρο

Η Αλεξάνδρεια και το Βρυσάκι πήραν το δεύτερο συνεχόμενο Τρίποντο κερδίζοντας εκτός έδρας την Δόξα Κυψέλης με 0-1 και την Δόξα Ασωμάτων με 2-4 αντίστοιχα και συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Β' κατηγορίας, έχοντας από 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες.

Ακολουθεί ο Αγρ. Αστέρας Αγίας Βαρβάρας που πήρε την δεύτερη και αυτός συνεχόμενη νίκη του με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λυκογιάννης (3-1) με 6 βαθμούς, ενώ Καβάσιλα και Καψόχωρα που αναδείχθηκαν ισόπαλες στο μεταξύ τους παιχνίδι, ισοβαθμούν στην 4η και 5η θέση με 4 βαθμούς, έχοντας όμως έναν αγώνα λιγότερο.

Από έναν βαθμό έχουν τα Ασώματα και η Λυκογιάννη, ενώ άποντη ύστερα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές παραμένει η Δόξα Κυψέλης, που επί πλέον δεν έχει γευθεί την χαρά του γκολ (δεν έχει σκοράρει ακόμη).

Στον 2ο όμιλο, τα Λευκάδια κέρδισαν στο ντέρμι τον Ατλα Ζερβοχωρίου με 5-2 και έπιασαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τον Ολυμπιακό Νάουσας, που στο άλλο ντέρμπι του ομίλου, αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως τέρματα με τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου έχοντας από 7 βαθμούς. Δύο λιγότερους (5) έχει ο Αγιος Γεώργιος και ακολουθεί η ΑΕ Ποντίων που στην έδρα της αναδέιχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Πατρίδα. Ο Εθνικός Ραχιάς που κέρδισε εκτός έδρας με 0-2 τον Ερμή Τριλόφου βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς, ενώ άποντοι στον 2ο όμιλο παραμένουν η Επισκοπή και ο Τρίλοφος, έχοντας όμως δώσει έναν και δύο αγώνες αντίστοιχα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής