breaking news Νέο

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 6ος Φιλίππειος Δρόμος

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο 6ος Φιλίππειος Δρόμος

Με τέλειες καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το διήμερο αγωνιστικών εκδηλώσεων του 6ου Φιλίππειου δρόμου.

Για πρώτη φορά διοργανώθηκαν το Σάββατο το βράδυ, 9 Δεκεμβρίου, νυχτερινοί αγώνες 1000μ παιδιών Δημοτικού Σχολείου, 2000μ παιδιών Γυμνασίου και 5000μ όλων των ηλικιών άνω 15 ετών. Η συμμετοχή και στις 3 αγωνιστικές κατηγορίες ξεπέρασε τους 650 δρομείς, πραγματοποιώντας τις προσδοκίες των διοργανωτών. Ακολούθησε πάστα πάρτυ στην αυλή του Δημαρχείου για τους δρομείς και τους εθελοντές.

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ο 6ος Φιλίππειος δρόμος (Βεργίνα – Φράγμα Αλιάκμονα – Βέροια) 14,5km. Μία διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από μεγάλες και διεθνείς διοργανώσεις.

10 Λεωφορεία χρειάστηκαν για τη μετακίνηση των δρομέων από τη  Βέροια στη Βεργίνα (εκκίνηση). 2 φορτηγά  αυτοκίνητα επέστρεψαν με ασφάλεια το ρουχισμό των δρομέων στη Βέροια στο χώρο του τερματισμού.

680 δρομείς στήθηκαν στη γραμμή εκκίνησης, ενώ 850 ήταν οι εγγραφές.

160 εθελοντές συνετέλεσαν, ώστε να γίνει μία όμορφη διοργάνωση.

Η συμβολή της τροχαίας ήταν πραγματικά παραδειγματική και αποτελεσματική, αφού κατάφερε να αποστειρώσει κυριολεκτικά το δρόμο Βεργίνα Βέροια κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αξίζει να ευχαριστήσουμε τον Αστυνομικό διευθυντή κο Σιμούλη Χρήστο για την παραχώρηση μεγάλης δύναμης στην τροχαία, καθώς επίσης και τον κο Καλογερόπουλο Ανδρέα, Διοικητή της τροχαίας και τον υποδιοικητή κος  Παρούτογλου Ιωσήφ για την υλοποίηση του κυκλοφοριακού σχεδιασμού.

Η Δημοτική αστυνομία ήταν παρούσα από το πρωί, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία αλλά και προσφέροντας τη βοήθειά της, για να γίνει σωστή σήμανση μέσα στην πόλη στις περιοχές που θα γινόταν οι βραδινοί αγώνες.

Η ανταπόκριση του στρατού στο αίτημά μας να στηθούν σκηνές για ιατρείο και αποδυτήρια ήταν άμεση. Εκπρόσωπος του Στρατού στη διοργάνωσή μας ήταν ο διοικητής της  1ης Μεραρχίας πεζικού Υποστράτηγος κος Βύνιος Γεώργιος.

Ο τοπικός τύπος κάλυψε το γεγονός επαγγελματικά και ήταν παρόν σε όλη τη διάρκεια των διήμερων διοργανώσεων, εκσφενδονίζοντας το κύρος και την εικόνα της διοργάνωσης, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες στους διοργανωτές. Αξίζει να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε το Veria net και το sportorama για την άμεση διάθεση όλου του υλικού (φωτογραφικού και Βίντεο) κάλυψης των αγώνων, καθώς και την Ιωάννα Πρέσια για την άμεση ανταπόκρισή της στο κάλεσμα της Διοργάνωσης να καλύψει φωτογραφικά κάποια κομμάτια των αγώνων.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εθελοντές του Συλλόγου δρομέων Βέροιας, που εκτός τις ημέρες των αγώνων, αλλά και τις προηγούμενες, ήταν παρόντες στο κάλεσμα για την προετοιμασία του. Συγχαρητήρια επίσης ανήκουν στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του Φίλιππου Βεροίας για την εθελοντική τους δράση, στους εθελοντές των διαφόρων κοινωνικών φορέων ή συλλόγων, αλλά και σε μεμονωμένους πολίτες. Μεγάλη και ουσιαστική βοήθεια προσέφερε ο Λαογραφικός  σύλλογος ντοπίων Μακροχωρίου & περιχώρων, ιδιαίτερα τον κ. Αραμπατζή και τον πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Μακροχωρίου Βαλάντη Κεχαίδη. Το εθελοντικό παρόν τους, όπως και τις περασμένες 4 χρονιές, έδωσαν η ΛΕΜΟΒ (λέσχη μοτοσικλετιστών), η Ομάδα riv3r enduro με εκπρόσωπο τον Αντώνη Μπαζάκα, ο οποίος κάλυψε ένα μεγάλο μέρος της διοργάνωσης, αναλαμβάνοντας τη φωτογράφιση και δίνοντας άμεσα τις φωτογραφίες στα ηλεκτρονικά μέσα της διοργάνωσης, οι Ραδιοερασιτέχνες Ημαθίας, το τμήμα στίβου του Φιλίππου Βέροιας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές Γιατρούς κ. Αποστολίδη Δημήτρη, κ. Καραντουμάνη, Μαλούτα Γιώργο, κ. Τσαλέρα Γεώργιο & την κυρία Ψωμιάδου Μαρία, καθώς επίσης και τους Φυσικοθεραπευτές κο Κούλη Νικόλαο & Καραμελίδου Αικατερίνη, επίσης τη νοσηλεύτρια του ΙΚΑ Χουλιάρα Λαμπρινή. Μεγάλη ήταν η συμβολή του Αθλητικού τμήματος του Δήμου Βέροιας ΚΑΠΑ, που βοήθησε όπου χρειαζόταν, με την καθοδήγηση του Προέδρου Διαμάντη Στέργιου αλλά και του κου Κακαφίκα Γεώργιου. Επίσης σημαντική ήταν η βοήθεια των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας, όπως επίσης και της Αντιδημαρχείας καθαριότητας, με τον Αντιδήμαρχο Παπαδόπουλο Βασίλη να παρακολουθεί τη διοργάνωση από κοντά και τις 2 ημέρες, τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Βέροιας και την ΚΕΠΑ Βέροιας.

Συντονιστές όλης της διοργάνωσης ήταν οι Κελεπούρης Νίκος και Καραγιάννης Γιάννης, προπονητές και μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου δρομέων Βέροιας και ο Πρόεδρος του Σ.Δ. Βέροιας Τσιάρας Βασίλης, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου Κουκουτέγου Κατερίνα, Τσιπροπούλου Αναστασία, Κουκουτέγος Αντώνης και άλλα 30 μέλη. Αναμνηστικά δώρα περίμεναν τους δρομείς στον τερματισμό: Αναμνηστικό Μετάλλιο, προπονητικό ημερολόγιο, πετσέτα μπανάνες, κρουασάν, Μπύρα χωρίς αλκοόλ amstel free, νερό.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας, αλλά και τον υποστηρικτή και συνδιοργανωτή ΚΑΠΑ (Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Βέροιας), που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει ο αγώνας. Με την οικονομική και υλική ενίσχυσή τους συνέβαλαν στην υλοποίηση μιας προσπάθειας για άριστη διοργάνωση.

ΧΟΡΗΓΟΙ ,οικονομικοί υποστηρικτές του Φιλίππειου δρόμου:

Aerial net

CNC CAT

Eurobank

AVIN (ΣΕΑ Πλατάνου)

Αγροτικός Συνεταιρισμός Μέσης

GOODY’S Burger House

NOVACERT «Συμβουλευτικές υπηρεσίες»

MCOZA « all day bistro»

FAMILY super Market

SNOWLAND κατάστημα αθλητικών ειδών

ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ

LIDO  Ζαχαροπλαστείο

SPESIAL Ζαχαροπλαστείο Ζαγάρης

ΚΟΓΙΑΣ (Φούρνοι)

ΤΣΙΠΟΥΡΙΔΗΣ κατάστημα ενδυμάτων

Φάρμα Ημαθίας Α.Ε.

ΒΕΡΓΙΩΤΙΚΟ «Restaurant»

Café Μπρίκι

Καφές Γιάγκογλου

ΠΙ&ΦΙ «Τακούνι & κλειδί»

 

ΧΟΡΗΓΟΙ διάθεσης προϊόντων:

Οπωροπωλείο Κύρτσος «Μπανάνες»

Glorigoods κρουασάν afto

Flora Hellas

x-treme stores «ενεργειακά προϊόντα»

 

Υποστηρικτές της διοργάνωσης με προσφορά  Υπηρεσιών και υλικών

Την εταιρεία TOYOTA και την αντιπροσωπεία Toyοtα  - Πόδας για την παραχώρηση αυτοκινήτου χρονομέτρησης TOYΟTA - yaris

Ιδιωτική Κλινική Ευαγγελισμός για την παραχώρηση ασθενοφόρου καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΙΓΕΣ για την παραχώρηση του εξοπλισμού catering (καρέκλες, τραπέζια) για το πάστα πάρτυ και τη χορήγηση ενός  δωματίου, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν συνεργάτες της διοργάνωσης από την Αθήνα.  

Ταβέρνα ΠΛΑΤΑΝΟΣ για τη διάθεση ομάδας μαγείρων, τον εξοπλισμό μαγειρικής και τα φαγώσιμα υλικά, για να υλοποιηθεί το πάστα πάρτι που έγινε το Σάββατο το βράδυ.

Art Boutique Hotel Veritas για την παραχώρηση 1 δωματίου, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν συνεργάτες της διοργάνωσης από την Αθήνα.   

Μάρτος Δημήτρης (Υδραυλικά-θέρμανση) για τη διάθεση φορτηγού για τη μεταφορά του ρουχισμού των δρομέων

Κατσαβός Κώστας  (εταιρεία μεταφορών) για τη διάθεση φορτηγού για τη μεταφορά του ρουχισμού των δρομέων


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής