breaking news Νέο

Β' κατηγορία : Αλεξάνδρεια – Λευκάδια στην κορυφή

Β' κατηγορία : Αλεξάνδρεια – Λευκάδια στην κορυφή

Η Αλεξάνδρεια έστω και με το φτωχό 1-0, νίκησε στην έδρα της την ουραγό του ομίλου Δόξα Ασωμάτων και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Αγίας Βαρβάρας στην έδρα της με την Καψόχωρα (0-0) και την ήττα της Δόξας Βρυσακίου στα Καβάσιλα με 2-0 από την τοπική ομάδα, όχι μόνο παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου της, αλλά και αύξησε την διαφορά που την χωρίζει από τους ανταγωνιστές στην διεκδίκηση των δύο προνομιούχων πρώτων θέσεων.

Στην δεύτερη θέση, που επίσης κερδίζει εισιτήριο ανόδου, βρίσκεται, παρά την απώλεια δύο βαθμών, η Αγία Βαρβάρα, έχοντας όμως πλέον διαφορά 6 βαθμών από την κορυφή και δύο από τις ομάδες που την ακολουθούν, τα Καβάσιλα και το Βρυσάκι που ισοβαθμούν στην 3η θέση.

Στην 5η θέση ισόβαθμη με το Παλαιοχώρι, που κέρδισε 4-0 την Λυκογιάννη, βρίσκεται η Καψόχωρα και στις τρεις τελευταίες θέσεις που όπως όλα δείχνουν θα παλέψουν για να αποφύγουν το μοιραίο με 7, 6 και 1 βαθμό αντίστοιχα η Κυψέλη, η Λυκογιάννη και τα Ασώματα.

Στον β' όμιλο τα Λευκάδια πήραν άνετη νίκη με 6-0 στο γήπεδό τους, με αντίπαλο την Ραχιά και εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα με 20 βαθμούς, έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο από τον Ολυμπιακό Νάουσας, που νίκησε στην έδρα του 5-1 την Πατρίδα και με 15 βαθμούς βρίσκεται στην 2η προνομιούχο θέση. Ακολουθούν με 13 βαθμούς το Ζερβοχώρι που πέρασε νικηφόρα (1-2) από το γήπεδο της Ραχιάς κόντρα στην ΑΕ Ποντίων, η Επισκοπή που πήρε το ντέρμπι με αντίπαλο τον Αγιο Γεώργιο (3-2) και η Πατρίδα με 10, 9 έχει ο Αγιος Γεώργιος, 7 οι Πόντιοι, 4 η Ραχιά και στην τελευταία θέση του ομίλου δίχως βαθμό βρίσκεται ο Τρίλοφος.

 

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Βεργίνα κέρδισε το γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τα Ριζώματα (3-1) και με το απόλυτο των βαθμών στους πέντε αγώνες που έχει δώσει, παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Στην 2η θέση με 7 βαθμούς ισοβαθμούν ο Αστέρας Αλεξάνδρειας που νίκησε εκτός έδρας με 2-3 την Συκιά, ο Αχιλλέας Νάουσας, που πήρε τους τρεις βαθμούς δίχως να χρειαστεί να ιδρώσει με αντίπαλο το Λουτρό και η Νικομήδεια που έκανε το ρεπό της. Και στην προτελευταία τα Ριζώματα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής