breaking news Νέο

Χρονογράφημα : Esteban González Pons - Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Χρονογράφημα : Esteban González Pons - Γράφει ο Φοίβος Ιωσήφ

Ισπανός Ευρωβουλευτής με βαθιές ρίζες Φιλελληνισμού, από μικρό παιδί. Το φιλελληνισμό του ξεκίνησε από ψηλά, άρχισε από την Πρωθυπουργική οικογένεια. Και με το δίκιό του. Όταν βλέπεις ένα νέο, να υστερεί πνευματικά, νοιώθεις την ανάγκη να τον βοηθήσεις. Ο Γιος του πρωθυπουργού μας προκάλεσε τον οίκτο του Ισπανού Ευρωβουλευτή και τον πήρε υπό τη μισθολογική του στέγη στο άσυλο ανιάτων της Ευρωβουλής. Εκεί τοποθετούνται τα παιδιά των αρχηγών των κρατών με νοητικά προβλήματα και κομμουνιστικές τάσεις, ένα έξυπνο παιδί και εφόσον πιστεύεις στην ελεύθερη καπιταλιστική οικονομία, θα το προωθήσεις στο τμήμα πωλήσεων ενός καταστήματος γυναικείων ενδυμάτων ή σε μία επιχείρηση πώλησης ειδών κιγκαλερίας, να δείξει την αξία του. Αλλιώς, χώστον σε κάποια Βουλή ή και μεγαλύτερη ευρωπαϊκή  Ευρωβουλή, για να κρύψεις τις πομπές σου και τις βεβαιώσεις των νευρολόγων ότι το παιδί σου  είναι από γκά γκά έως μπίτ για μπίτ. Βρε με το ματσακόνι να το χτυπάς στο κεφάλι κι αυτό ακόμα να ψελλίζει, εγώ τέλω μαμάμ.

Αυτά τραβάνε οι αρχηγοί κρατών και αναγκάζονται να διορίσουν τα ανίκανα βλαστάρια τους στο δημόσιο, έστω και με ένα μισθό 10 έως 15 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Με βαριά καρδιά, αλλά τελικά το δέχονται, έτσι επιτάσσει η βαρβαρότητα της ζωής.

Δεν ξέρεις, αύριο-μεθαύριο μπορεί να λαδώσεις την επιτροπή νευρολόγων  και να πάρεις και πιστοποιητικό καταλληλότητας για Πρωθυπουργική θέση, διότι μπορεί το παιδί να μην έκανε για πωλητής προφυλακτικών και βαζελίνης, αλλά να είναι κατάλληλος για την αντιμετώπιση εθνικών κρίσεων και αεροπορικών παραβιάσεων. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο, να μη μπλέκουμε τα F16  με την απαράμιλλη στάση του εξήντα εννέα, αυτά τα έχουμε κατανοήσει από την είσοδό μας στο πανεπιστήμιο μέχρι την έξοδό μας από αυτό, όπως περιγράφει το πτυχίο που πήραμε. Και τώρα, καμιά δουλειά στο δημόσιο υπάρχει? Γιατί τις μπούρδες περί ελεύθερης οικονομίας τις λέμε για τους άλλους, να μην κοροϊδεύουμε και τα δικά μας παιδιά. Εμείς μπορεί να διαδίδουμε τα ψέματα, αλλά να μην τα καταναλώνουμε κιόλας. Άλλος ο πωλητής, άλλος ο καταναλωτής.

Το καλλίτερο σύστημα για τους ανθρώπους της εξουσίας και της παραεξουσίας είναι ένα και μοναδικό «Κράτος» και του θεού η δόξα.

Βλέπετε πως οι Κωστάκηδες των πρωθυπουργικών οικογενειών κάνουν ή για περιφερειάρχες ή για Πρωθυπουργοί, για τίποτα λιγότερο ή γελοιοδέστερο.

Εν πάση περιπτώσει το παιντί διορίστηκε παρά τω κυρίω Ευρωβουλευτή, να αρχίσει μισθολογικά από κάπου χαμηλά και να καταλήξει όσο ψηλότερα γίνεται. Όταν λέμε ψηλά, εννοούμε σε κρατική ενδιαίτηση, όχι σε τίποτα ιδιωτικές επενδύσεις, αυτές τις έχουμε για τους χαζούς, που μας πίστεψαν ότι στηρίζουμε τους ιδιώτες και τις βιομηχανίες (για όνομα του θεού). Μα άμα στηρίξουμε αυτούς, θα πετσοκόψουμε τα πόδια μας. Τα περί ελεύθερης οικονομίας απευθύνονται στους αφελείς και στους ηλίθιους. Κρικέλα για τα παιδιά μας και πάλι κρικέλα, όπως ακριβώς το περιώνυμο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Όσοι και να κρατηθούνε από την κρικέλα δεν θα σπάσει, αφού την έχουμε αγκιστρώσει με βίδα εκτόνωσης στην παρεγκεφαλίδα των φορολογούμενων.(χαλύβδινο ούπατ). Μα τι καλοί άνθρωποι είναι αυτοί οι φορολογούμενοι, θα έχουν για πάντα συμπαγή τη φαιά τους ουσία κι εμείς τη βεβαιότητα περί αντοχής της κρικέλας. Έμφορτα Πετρελαιοφόρα καράβια μπορείς να δέσεις και δεν θα σπάσουν ποτέ, άλλωστε τα κράτη δημιουργήθηκαν για τους δικούς μας, όχι για τους ξένους.

Το κομμουνιστικό σύστημα καλύπτει όχι μόνον τους κομμουνιστές, αλλά κυρίως τους πτυχιούχους καπιταλιστές. Το παράδειγμα είναι μπροστά μας, αν κοιτάξουμε τον αξιολύπητο Κωστάκη.

Η οικογένεια του Πρωθυπουργού και πολλών υπουργών έχει στηρίξει την πολιτική της ευμάρεια στον περίλαμπρο καπιταλιστικό κομμουνισμό, το σύστημα που βοήθησε γενιές και γενιές να κρύψει την πνευματική αλλά και ιδεολογική αναπηρία τους. 

Φοίβος Ιωσήφ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής