breaking news Νέο

Τριπόταμος: Ολοταχώς για την Γ' Εθνική!!

Τριπόταμος: Ολοταχώς για την Γ' Εθνική!!

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα, στα πλαίσια της διαδικασίας των αγώνων μπαράζ, πέτυχε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα ο πρωταθλητής της Ένωσής μας Αστέρας Τριποτάμου και βρίσκεται μια ανάσα από την άνοδό του στην Γ' Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία.

Με 9 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 10 υπέρ και μόλις ένα σε βάρος της, η ομάδα του Τριποτάμου θεωρείται όχι μόνο φαβορί για την άνοδο, αλλά και για την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο στον οποίο συμμετέχει και από τον οποίο προβιβάζοναι τρεις ομάδες.

Ο πρωταθλητής της Ένωσης, όπως φανερώνει και το τελικό σκορ με το οποίο νίκησε στα Γιαννιτσά (0-3) ήταν καλύτερος σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα, όμως κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 70' με διαγώνιο σουτ του Μεταϊ. Το γκολ του Μεταϊ ξεκλείδωσε την άμυνα της γηπεδούχου ομάδας του Εθνικού Γιαννιτσών και τέσσερα λεπτά αργότερα στο 74' ο Χιντίδης με κεφαλιά ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του για να έρθει στο 80' ο Μεταϊ, ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια και πάσα του Βασιλειου, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα, να διαμορφώσει το τελικό 0-3.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Καμπαλής, Χατζηλιάδης, Κυρτεγίδης, Γκογκολούδης, Γουστέρης, Καμπάνης (76' Λιτοβολής), Τσιλογλανίδης (85' Μιχαηλίδης), Σιδώρης, Χριστοφόρου, Σιδέρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΥ: Κύρου, Μπαλάφας, Μπέσας, Γιτίδης, Τ. Παπαδόπουλος (60' Μπικιάρης), Κόλα (78' Μπρέγκου), Προβατίδης, Μετάι (83' Μανώλης), Γιόνδης (83' Τούφας), Αχαλινόπουλος, Μπουλάρι (78' Βασιλείου).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΚΡΗΣΤΩΝΗ – ΜΕΛΙΤΗ       2-1

ΕΠΑΝΟΜΗ – ΧΑΝΙΩΤΗΣ   0-2

ΕΘΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ 0-3

ΡΕΠΟ: ΣΒΟΡΩΝΟΣ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

        αγώνες    γκολ βαθμοί

  1. ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ       3      10    1      9
  2. ΧΑΝΙΩΤΗ      3      5      3      5
  3. ΚΡΗΣΤΩΝΗ   4      7      7      5
  4. ΕΘΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ      4      3      6      4
  5. ΣΒΟΡΩΝΟΣ   3      8      2      4
  6. ΕΠΑΝΟΜΗ    3      4      5      4
  7. ΜΕΛΙΤΗ 4      2      15    1

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής