breaking news Νέο

Η νέα εποχή της Νάουσας

Η νέα εποχή της Νάουσας

Νέα δεδομένα για τον ΦΑΣ Νάουσα την φετινή περίοδο, καθώς εκτος από τον ενισχυμένο προϋπολογισμό που υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τις 250.000 ευρώ και που από μόνος του οδηγεί σε υψηλούς στόχους, η διοικηση υποσχέθηκε και την επανασύνδεση της ιστορικής ομάδας με την τοπική κοινωνία.

Ο πρόεδρος και ο Β' αντιπρόεδρος του ΔΣ κύριοι Θεόφιλος Τεληγιαννίδης και Βασίλης Παρούτης, καθώς και ο τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Μιχάλης Αλεξιάδης, που βρίσκονταν στο πανελ ανέπτυξαν μεσα σε δύο ώρες που κράτησε η συνέντευξη τύπου της περασμένης Δευτέρας, τις σκέψεις τους για το παρόν και το μέλλον της ιστορικής ομάδας μέσα και έξω από τις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Υποσχέθηκαν την δημιουργία μιας ομάδας που θα λειτουργεί με σχέδιο και προοπτικη, οργανωμένη σε επαγγελματική βάση. Μια ομάδα που θα "σφίζει" από υγεία και θα εχει διάρκεια ζωής εμπνέοντας συγχρόνως τον φίλαθλο και όχι μόνο, κόσμο της πόλης, που ευελπιστεί η νεα τάξη πραγμάτων της ιστορικής ομάδας οτι θα ξαναγεμίσει το γήπεδο.

Οπως επανέλαβε ο πρόεδρος του ΔΣ Θεόφιλος Τεληγιαννίδης στήριγμα της προσπάθειας αυτής είναι ο επιχειρηματίας Πέτρος Αραμπατζής και τα πρώτα δείγματα γραφης έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους, επαναλαμβάνοντας ότι το φετινό μπάτζετ της ομαδας υπολογίζεται στις 250.000 ευρώ.

Από την δική του πλευρά ο Β' αντιπρόεδρος Βασίλης Παρουτης ζήτησε την συμπαράσταση του δήμου και την στήριξη του κόσμου των απλων φιλάθλων και όχι μόνο, για να βρει επιτέλους ο ιστορικος ΦΑΣ και πάλι την χαμένη του αίγλη.

Η προσπαθεια που γίνεται και η οποία έχει ήδη δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής κατέληξε ο κ. Παρούτης χρειάζεται να αγκαλιαστεί από ολόκληρο τον δήμο, αφου κτίζεται κάτι που φιλοδοξεί να αγκαλιάσει και την ευρύτερη περιφέρεια της Νάουσας και απόδειξη η βαρύτητα που δόθηκε στο να βελτιωθούν τα γήπεδα της γύρω περιοχής.

Η τοποθέτηση του τεχνικού Διευθυντή Μιχάλη Αλεξιάδη, όπως ήταν φυσικο περιστράφηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και την στελεχωση του ρόστερ της ομάδας που όπως υποστήριξε γίνεται προσπάθεια να έρθουν στη Νάουσα ποδοσφαιριστές που θα προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους ανάλογο με την ιστορία της ομάδας. Η θέση της Νάουσας πρόσθεσε είναι στις εθνικές κατηγορίες και εκεί φιλοδοξούμε να την οδηγήσουμε.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής