breaking news Νέο

Ένα μεταγραφικό σίριαλ έφθασε στο τέλος του, ο Κωτσιόπουλος στον Ατρόμητο

Ένα μεταγραφικό σίριαλ έφθασε στο τέλος του, ο Κωτσιόπουλος στον Ατρόμητο

Μπορεί να φλέρταρε το τελευταίο διάστημα με την Ντορτμουντ, με την Β' ομάδα της οποίας αγωνίστηκε πριν λίγες ημέρες σε δυο φιλικά, αφήνοντας πολυ καλές εντυπώσεις.

Μπορεί να τον ήθελαν η Λάρισα, ο Παναιτωλικός, ακόμη και ο ΠΑΟΚ (υπηρξε ενδιαφέρον από την ομάδα της Θεσσαλονίκης με την προϋπόθεση οτι θα δέχονταν να πάει δανεικώς), ομως ο ίδιος επέλεξε να μετακομίσει εκεί που έδειχναν να τον θέλουν περισσότερο και να επιμένουν στην απόκτηση του ακόμη και το 6ημερο που βρίσκονταν στην Γερμανία: Στον Ατρόμητο.

Ο λόγος για τον 20χρονο επιθετικό του ΦΑΣ Νάουσα Κώστα Κωτσιόπουλο, που από την Τετάρτη το απόγευμα έδωσαν τα χέρια αυτός και η ομάδα με την ΠΑΕ του Περιστεριού στην οποία ουσιαστικά πλεον ανήκει.

Ο ταλαντούχος βεροιώτης επιθετικός του ΦΑΣ Νάουσα που εδώ και αρκετό καιρό είχε γίνει το μήλο της έριδος αρκετών ομάδων της Super League (η εφημερίδα μας γνώριζε βήμα - βήμα όλες του τις κινήσεις, όμως αποφευγε να αναφερθεί στο θέμα σεβόμενη την επιθυμία της οικογένειας του να μην δουν στην δημοσιοτητα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής) συμφώνησε και είναι οριστικό με την ομάδα του Περιστερίου στην οποία υπογράφει τριετές συμβόλαιο και στην οποία θα μετακομίσει την προσεχή Δετέρα (την Κυριακή θα δώσει το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι με τον ΦΑΣ Νάουσα).

Ο Κωτσιόπουλος στον Ατρόμητο θα συναντήσει έναν ακόμη ημαθιώτη ποδοσφαιριστή (κατάγεται από την Αλεξάνδρεια) τον Θοδωρή Βασιλακάκη, με τον οποίο μάλιστα τον συνδέει η ομάδα του Μακροχωρίου αφού και οι δυο ο Θοδωρής Βασιλακάκης, και ο Κώστας Κωτσιόπουλος πριν κάνουν το μεγάλο βήμα φόρεσαν την φανέλα της ομάδας του Μακροχωρίου. Τα πρωτα βέβαια ποδοσφαιρικά τους βήματα τα έκαναν ο Βασιλακάκης στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Βέροιας και ο Κωτσιόπουλος στον Νηρέα, από όπου τους απέκτησε το Μακροχώρι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής