breaking news Νέο

Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών : Μετά τη σαρωτική ήττα, τα κόμματα της Αντιπολίτευσης οφείλουν να αντιληφθούν πως δεν μίλησαν για το πραγματικό πρόβλημα των Ελλήνων πολιτών, που είναι η Υπερχρέωση και τα Κόκκινα Δάνεια!

Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών : Μετά τη σαρωτική ήττα, τα κόμματα της Αντιπολίτευσης οφείλουν να αντιληφθούν πως δεν μίλησαν για το πραγματικό πρόβλημα των Ελλήνων πολιτών, που είναι η Υπερχρέωση και τα Κόκκινα Δάνεια!

Το Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών(Κ.ΕΛ.ΔΑ.) και ο πρόεδρος του, Χαράλαμπος Περβανάς, ευχαριστούν τους ψηφοφόρους και τους συνεργάτες τους για την ψήφο  και την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστούν επίσης το Ε.ΠΑ.Μ. και τον πρόεδρό του Δημήτρη Καζάκη για τη συνεργασία και τον κοινό αγώνα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Κατά την προεκλογική περίοδο η κυβέρνηση καταχράστηκε την εξουσία της και μονοπώλησε το χρόνο στα ΜΜΕ, ενώ η το μεγαλύτερο μέρος της αντιπολίτευσης επέλεξε μια ρητορική απομακρυσμένη από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Ουσιαστικές προτάσεις για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών δεν ακούστηκαν. Έτσι, οι πολίτες, ζαλισμένοι από τη θολούρα των ανούσιων προτάσεων των κομμάτων, ψήφισαν τελικά αυτούς που προωθούνταν περισσότερο στα ΜΜΕ. Πραγματικός αντίλογος στην ασυδοσία της κυβέρνησης και στη στήριξη των funds δεν υπήρξε, ενώ τα μισόλογα του ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία στιγμή για τη προστασία των πολιτών δεν έπεισαν κανέναν.

Ο δικός μας αγώνας για τα δικαιώματα των δανειοληπτών θα συνεχιστεί πολύ πιο δυνατά. Καλούμε με όλη μας τη δύναμη τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις να αντιληφθούν τον πραγματικό λόγο της ήττας τους απέναντι στα συμφέροντα και στα funds: Αναλώθηκαν σε θέματα που δεν ενδιαφέρουν το λαό και δεν ασχολήθηκαν με τα πραγματικά προβλήματα του, στα οποία κυρίαρχο είναι η υπερχρέωση και η λαίλαπα της ασυδοσίας των ισχυρών απέναντι στους μικρούς και τους μεσαίους.

Στις εκλογές που έρχονται και στο σκληρό "αύριο" που επιφυλάσσεται σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, οι λεγόμενοι “αριστεροί”, οι λεγόμενοι “πατριώτες” και οι λεγόμενοι “φιλελεύθεροι”, θα πρέπει να καταλάβουν πως για να πείσουν, πρέπει επιτέλους να αφήσουν στην άκρη τις ιδεοληψίες και να θέσουν ως πρώτο στόχο την προστασία των Ελλήνων Πολιτών και των εκατομμυρίων των δανειοληπτών. Όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις. Αλλιώς, ο λαός θα τους αντιμετωπίζει πάντοτε σαν να μην έχουν καμία διαφορά από τους υπόλοιπους.

Από την πλευρά μας θα είμαστε δίπλα σε όλες εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που αντιλαμβάνονται το πρόβλημα και θα στηρίξουμε εκείνους που θα έχουν το θάρρος και τη θέληση να το αντιμετωπίσουν με πράξεις. Φτάνει να δεσμευτούν πως θα το κάνουν!

Ας θυμηθούμε ότι το σκοτάδι είναι πιο πυκνό λίγο πριν χαράξει. Ο λαός μας φαίνεται προσωρινά να γονάτισε, όμως ο αγώνας συνεχίζεται και στο τέλος θα νικήσουμε!

Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών
Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής