breaking news Νέο

Τα νέα του συλλόγου ΕΟΣ Νάουσας

  • Τα νέα του συλλόγου ΕΟΣ Νάουσας
  • Τα νέα του συλλόγου ΕΟΣ Νάουσας
  • Τα νέα του συλλόγου ΕΟΣ Νάουσας
  • Τα νέα του συλλόγου ΕΟΣ Νάουσας

Συμμετοχή Ντάνου στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Την Κυριακή 11 Μαρτίου, η πρωταθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας Μαρία Ντάνου συμμετείχε  στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο Όσλο της Νορβηγίας, στα 30 χλμ. ελεύθερης τεχνικής. Με τον αγώνα αυτό η Μαρία εκπλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν, δίνοντας ραντεβού για την επόμενη χρονιά, πιο δυναμική και έμπειρη από ποτέ. 

 

Μαραθώνιος Εγκαντιν Ελβετία

Κάθε χρόνο στο Εγκαντιν της Ελβετίας διεξάγεται μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χιονοδρομίας, ο Μαραθώνιος στην περιοχή του st Moritz. Η Ελληνική ομάδα έδωσε για μια ακόμη χρονιά το παρόν στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση, στις 11 Μαρτίου, στην απόσταση των 42,2 Χλμ.

Οι Χρήστος Παππάς, Θανάσης Χατφωτιάδης, Παναγιώτης Καρασαβίδης, Θεόδωρος Παμπουχίδης και Δήμος Παπαδόπουλος, παλαιοί Πρωταθλητές και μέλη του ΕΟΣ Νάουσας, τερμάτισαν με εξαιρετικές επιδόσεις, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

 

ΧΙΟΝΟΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ Ε.Ο.Σ ΝΑΟΥΣΑΣ 2018

Ο Μαρτιάτικος καιρός δεν φάνηκε από το πρωί να συμμετέχει στη γιορτινή διάθεση της φιέστας, που θα ξεκινούσε στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών Νάουσας, την Κυριακή 18/3/2018. Ωστόσο, τίποτα δεν πτόησε τη «Χιονογιορτή 2018», που πανηγυρικά θα έκλεινε το χιονοδρομικό κύκλο της χρονιάς. Οι μικροί αθλητές του φυτωρίου, οι προπονητές, οι γονείς, φίλοι και μέλη του Ε.Ο.Σ Νάουσας δέχτηκαν το καλωσόρισμα του συλλόγου από τον Αντιπρόεδρο του Ε.Ο.Σ Νάουσας, κ. Τούφα Στέργιο, ο οποίος έκανε ένα σύντομο απολογισμό της φετινής χρονιάς, ανανεώνοντας την επόμενη συνάντηση για το 2019. Μια χρονιά γεμάτη δράση και θετική ενέργεια δεν θα μπορούσε να κλείσει έτσι σιωπηλά. Τα πυροτεχνήματα που χρωμάτισαν την παιδική πίστα, έλαμψαν τα προσωπάκια των μικρών μας αθλητών. Η ώρα της απονομής, τελετουργική, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες των αθλητών. Τα διπλώματα και τα μετάλλια ήταν τα τρόπαιά τους για τη φετινή χρονιά, στοχεύοντας πάντα μπροστά και πάντα ψηλά! Για το στήσιμο της εκδήλωσης υπήρχαν όμως, και κάποιοι που δεν βραβεύτηκαν επίσημα. Για το λόγο αυτό, ο Ε.Ο.Σ Νάουσας, νιώθει ιδιαίτερη την ανάγκη να εκφράσει τις πιο εγκάρδιες και θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσους υποστήριξαν με την προσφορά και την παρουσία τους την όμορφη  αυτή εκδήλωση:

Το αθλητικό σωματείο «ALPIS», συνδιοργανωτές της όμορφης αυτής εκδήλωσης, που με μεγάλη μας χαρά υποδεχτήκαμε στο καταφύγιό μας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά και τους γονείς τους να γνωριστούν καλύτερα και να διασκεδάσουν από κοινού

Τον κ. Στέλιο Μπουτάρη («Κτήμα Κυρ Γιάννη)

Το ζαχαροπλαστείο «Σούλα»

Τον κ. Τζέπο Γιώργο

Τον κ. Ρίζο Θεόδωρο

Τον κ. Πολιτίκο Απόστολο

Τον κ. Μαμουτζή Κωνσταντίνο

Τον κ. Κόσκινο Σωτήριο

Το café “Home”

Τον κ. Νέγκα Νικόλαο

Τον κ. Τασιούκα Κωνσταντίνο

Τον κ. Γαλλίκα Γιάννη

Τον κ. Κολτσάκη Γρηγόριο

Τους αθλητές και τους γονείς που τίμησαν με την παρουσία, τη συμμετοχή, και την εμπιστοσύνη τους, τον Ε.Ο.Σ Νάουσας

Και φυσικά τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του χιονοδρομικού μας κέντρου, για τις υπηρεσίες και τη βοήθεια που προσφέρουν κάθε χρόνο στον πρωταθλητή σύλλογο του Ε.Ο.Σ Νάουσας.

 --- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Βαλκανικό κύπελλο (Γενική Κατάταξη)

Στο βάθρο των νικητών  και πάλι η Μαρία Ντάνου!!!!!!!

Στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, την Κυριακή 17 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε η απονομή στο σύνολο της βαθμολογίας του Βαλκανικού  Κυπέλλου, για τη χιονοδρομική περίοδο 2018.

Η Μαρία πήρε το Χάλκινο μετάλλιο, καθώς στο σύνολο των αγώνων τερμάτισε στην τρίτη θέση.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής