breaking news Νέο

EΠΣ Ημαθίας : Οι τελευταίες κινήσεις των ομάδων

EΠΣ Ημαθίας : Οι τελευταίες κινήσεις των ομάδων

Εβδομάδα, αυτή που διανύουμε, της έναρξης της προετοιμασίας των ομάδων της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας, καθώς μας χωρίζουν 40 περίπου ημέρες από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών για τη νέα περίοδο, αρχικά με τους αγώνες κυπέλλου και το πρωτάθλημα αμέσως μετά.

Ήδη χθες Πέμπτη μπήκαν στο γήπεδο και οι παίκτες της Νάουσας η πρώτη συγκέντρωση των οποίων βέβαια, όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο σχετικό ρεπορτάζ πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα για να μεσολαβήσουν μέχρι την πρώτη τους προπόνηση οι καθιερωμένες ετήσιες ιατρικές εξετάσεις.

Έχουν προηγηθεί βέβαια το Μακροχώρι, τα Τρίκαλα, ο Κοπανός και η Αγία Μαρίνα που μετράνε ήδη την Πέμπτη ημέρα της προετοιμασίας τους.

Εν τω μεταξύ οι ομάδες συνεχίζουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Όχι βέβαια κάτι το εντυπωσιακό, καθώς απουσιάζουν και τα «μεγάλα» ονόματα από τον ερασιτεχνικό χώρο της περιοχής μας, ενώ και αυτά που υπάρχουν προτιμούν τις ομάδες της Γ' Εθνικής.

Να δούμε όμως τα τελευταία νέα και τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της Α' κατηγορίας της Ένωσής μας.

 

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Όπως ήδη αναφέραμε η Νάουσα πραγματοποίησε την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της την περασμένη Δευτέρα και αφού ακολούθησαν οι καθιερωμένες ετήσιες ιατρικές εξετάσεις από χθες Πέμπτη ξεκίνησε ουσιαστικά η προετοιμασία για την νέα περίοδο.

Η ομάδα της Νάουσας φέτος θα στηριχθεί σε έναν νεανικό κυρίως κορμό ο οποίος θα πλαισιωθεί με τρεις – τέσσερις έμπειρους παίκτες προκειμένου να στηριχθούν οι νεαροί και ταλαντούχοι.

Με αυτή την φιλοσοφία οδηγό του ο ΦΑΣ ανανέωσε με το σύνολο σχεδόν των νεαρών παικτών που είχε στο ρόστερ της την περασμένη περίοδο – αποχώρησαν ελάχιστοι και για ειδικούς λόγους – ενώ μέχρι στιγμής πραγματοποίησε τρεις προσθήκες από τις οποίες οι δύο νεαροί. Πρόκειται για τον αριστερό οπισθοφύλακα Αργυρίου, που προέρχεται από τις Ακαδημίες του συμπολίτου της Αριστοτέλη και έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της Νάουσας, ενώ την χρονιά που μας πέρασε ξεκίνησε από τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και ολοκλήρωσε στην πρώτη κατηγορία της Ένωσης μας με τα χρώματα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου καθώς και τους νεαρούς Δημήτρη Παπακωνσταντίνου και Γιώργο Βασιλειάδη.

Ο πρώτος, ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου είναι 20 ετών, γεννήθηκε το 1998 και αγωνίζεται στις δύο πτέρυγες της επίθεσης (δεξιά και αριστερά). Τους τελευταίους έξι μήνες ανήκε στον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης, στον οποίο είχε μεταγραφεί τον Ιανουάριο από την ομάδα του Μακροχωρίου, με την οποία είχε μια πολύ καλή χρονιά.

Ο δεύτερος, ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι 16 ετών (γεννήθηκε το 2002) και προέρχεται από την Ακαδημία του Αριστοτέλη με την ανδρική ομάδα του οποίου αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο στην Α2 κατηγορία, παίζει δε στην μεσαία γραμμή.

 

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ

Με 20 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων οι 18 προέρχονται από το περσινό ρόστερ και οι δύο από μεταγραφή ξεκίνησε την προετοιμασία της για την νέα περίοδο η ομάδα του Μακροχωρίου την περασμένη Δευτέρα υπό την επίβλεψη του Γρηγόρη Ηλιάδη που και φέτος εκτός από την ιδιότητα του προπονητή θα παραμείνει και ποδοσφαιριστής της για να βοηθήσει την προσπάθεια των νεαρών παικτών του.

Άμεσος συνεργάτης του Γρηγόρη Ηλιάδη ο γυμναστής Γκόραν Γκουτζιγιάν που θα έχει και την ευθύνη της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών, ενώ στις προπονήσεις που όπως αναφέραμε ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα παραβρίσκεται και ο Θανάσης Παπαστέργιος που παρέμεινε επικεφαλής της προπονητικής ομάδας των τμημάτων υποδομής του Μακροχωρίου.

Τα δύο νέα πρόσωπα που συμμετέχουν στις προπονήσεις του Μακροχωρίου είναι ο 25χρονος τερματοφύλακας (τους τελευταίους 6 μήνες αγωνίζονταν στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου) Αλέξης Θεοδοσιάδης και ο 20χρονος επίσης τερματοφύλακας Συμεωνίδης, ενώ πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν, όπως υποστηρίζουν στο Μακροχώρι και τα επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Ύστερα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες να εκλέξει την νέα διοίκησή του και μπροστά στον κίνδυνο η ιστορική ομάδα να μείνει φέτος εκτός πρωταθλήματος την περασμέμη Τετάρτη το βράδυ και μετά από πολλές διαβουλεύσεις τελικά βρέθηκε λύση και ο Αχιλλέας Νάουσας απέκτησε διοίκηση, η οποία βέβαια είναι υποχρεωμένη από δω και πέρα να τρέξει για να προλάβει τις ημερομηνίες, καθώς ήδη οι περισσότερες ομάδες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους.

Την νέα διοίκηση του Αχιλλέα Νάουσας την αποτελούν οι:

Πρόεδρος: Απόστολος Ακριτίδης

Αντ/δρος Α': Ιωάννης Δούμος

Αντ/δρος Β': Σωτήρης Παπαδόπουλος

Γ. Γραμματέας: Ευάγγελος Ζέφυρος

Ταμίας: Γιώργος Μπίλης

Γεν. Αρχηγός: Στέφανος Θεοδοσιάδης

Έφορος Ποδοσφαίρου: Παντελής Χριστοδούλου

Έφορος Ιματισμού: Ηλίας Τσίλης

Δημ. Σχέσεων: Γιώργος Πολύζος

 

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Αλλαγή στην κορυφή του Δ.Σ. του Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, με τον Θωμά Παζαρτζικλή να αναλαμβάνει την προεδρία της ομάδας αντικαθιστώντας τον Θανάση Ταραλά ύστερα από πολύχρονη θητεία, ο οποίος πάντως παραμένει στην διοίκηση της ομάδας από διαφορετικό πόστο.

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας είναι η εξής:

Πρόεδρος: Παζαρτζικλής Θωμάς

Αντ/δρος: Δάμτσιος Ευάγγελος

Γεν. Γραμματέας: Θεοδοσιάδης Κυριάκος

Γενικός Αρχηγός Αντρικού και Γυναικείου τμήματος: Γιάννος Γιάννης

Ταμίας: Χαλβατζής Αθανάσιος

Έφορος Τμημάτων Υποδομής: Κωτσιαντής Σπυρίδων

Έφορος Εγκαταστάσεων: Ταραλάς Αθανάσιος

Μέλοι: Ντόβας Γιώργος και Ντόβας Δημήτρης

 

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ

Δύο ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος. Συγκεκριμένα οι νεοφώτιστοι στην Α' κατηγορία απέκτησαν τον Άγγελο Κούκλα και τον Δημήτρη Μωραϊτη.

Ο πρώτος (Κούκλας) είναι 26 ετών αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και την περίοδο που μας πέρασε έπαιζε για λογαριασμό του Άρη Παλαιοχωρίου, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει και την φανέλα του Μακροχωρίου, της Α.Ε. Κεφαλονιάς, και του Ατρόμητου Διαβατού.

Ο δεύτερος (Μωραϊτης) είναι 27 ετών και η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου, ενώ έχει αγωνιστεί και για λογαριασμό της Αλεξάνδρειας, του Μακεδονικού Πλατάνου και της Α.Ε. Καβασίλων.

 

Α.Ε. ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ

Τρεις ακόμη προσθήκες στο ρόστερ της πραγματοποίησε η Α.Ε. Χαρίεσσας τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για τρεις παίκτες από τους οποίους οι δύο προέρχονται από το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας και τον Αριστοτέλη Νάουσας.

Ο λόγος για τους 16χρονους Κώστα Πίτο και Κώστα Αναδό που προέρχονται από τον Αριστοτέλη Νάουσας.

Ο τρίτος της παρέας ο 24χρονος Πέτρος Μπάμπος έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Αστέρα Αιγείρου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής