breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Πήγε να επισκευάσει την κουζίνα και ανακάλυψε κρυμμένα μυστικά

Αποφάσισαν να φτιάξουν την κουζίνα του σπιτιού, όμως δεν ήξεραν τι τους περίμενε! Καλά κρυμμένα μυστικά και μια συγκινητική ιστορία...

Ο Bobby πήγε να επισκευάσει την κουζίνα της μητέρας του στη Φλόριντα και ήρθε αντιμέτωπος με ένα πολύ περίεργο θέαμα. Την ώρα που γκρέμιζε ένα σημείο της οροφής, έπεσαν αντικείμενα, που έβλεπε για πρώτη φορά στη ζωή του.

Ο 34χρονος είναι μηχανικός αεροσκαφών και πιάνουν τα χέρια του, οπότε ήξερε τη διαδικασία. Αυτό που δεν ήξερε είναι τι τον περίμενε… Μια μεσαίου μεγέθους τσάντα από δέρμα κροκόδειλου έπεσε στο κεφάλι του, την ώρα που έβγαζε ένα κομμάτι από την οροφή της κουζίνας.

Το σπίτι είχε αγοραστεί το 2009 και κανείς δεν ήξερε σε ποιον ανήκει αυτή η τσάντα, αφού όλοι την έβλεπαν για πρώτη φορά στη ζωή τους. «Αυτή η τσάντα χρονολογείται γύρω στο 1940 – 1950 και κανείς δεν γνωρίζει ποιανού είναι. Η ετικέτα λέει ότι φτιάχτηκε στην Κούβα. Δεν ήταν όμως το μόνο που ανακαλύψαμε εκείνη τη μέρα…», δηλώνει η σύντροφος του Bobby, που δημοσίευσε φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Facebook.

Μέσα στη σκόνη, βρήκαν και ένα λεύκωμα με φωτογραφίες γάμου. «Οι φωτογραφίες ήταν επαγγελματικές και απεικόνιζαν το γάμο ενός ζευγαριού, νομίζω της δεκαετίας του ’50. Τα πρόσωπά τους ήταν χαμογελαστά και φαινόντουσαν πολύ ερωτευμένοι. Δεν έχουμε ιδέα όμως σε ποιους ανήκει και γιατί τα είχαν κρύψει στην οροφή», συμπληρώνει η ίδια στο ABD news.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και τη βοήθεια του Ίντερνετ, το ζευγάρι βρήκε σε ποιους ανήκουν οι φωτογραφίες. Παρόλο που οι ίδιοι θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, η ιστορία συγκίνησε πολλούς και κάνει τώρα το γύρο του διαδικτύου.

*****

Εταιρείες στο Χονγκ Κονγκ χρεοκοπούν, επειδή δεν έχουν αυτά τα κενά στα κτίρια τους

Δεν υπάρχει πια ουρανοξύστης στο Χονγκ Κονγκ, που να μην έχει κενά στο σχεδιασμό του. Ο λόγος που το κάνουν αυτό θα σας εκπλήξει!

Το Φενγκ Σούι καλεί τους αρχιτέκτονες στο Χονγκ Κονγκ να σχεδιάζουν τους ουρανοξύστες με μικρά κενά ανά κάποιους ορόφους. Αναρωτιέστε γιατί;

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, οι δράκοι είναι φορείς καλής θέλησης και καλής τύχης. Για αυτό, στους ουρανοξύστες η φιλοσοφία λέει ότι πρέπει να υπάρχουν μικρά κενά, ώστε να περνά από αυτά το πνεύμα των δράκων.

Οι υποστηρικτές του πιστεύουν ότι το να μπλοκάρει κανείς την ενέργεια, είναι οιωνός κακής τύχης. Άλλωστε, πολλές εταιρείες, που δεν έφεραν κενά στα κτίρια τους, χρεοκόπησαν και κανείς πλέον, είτε πιστεύει στο Φενγκ Σούι, είτε όχι, δεν παίρνει το ρίσκο να μπλοκάρει την καλή ενέργεια!

Στη σύγχρονη εποχή, με τον όρο «φενγκ σούι» αποκαλείται η τοποθέτηση διαφόρων αντικειμένων σε ένα χώρο, έτσι ώστε να υπάρχει καλή ενέργεια. Στα κινεζικά σημαίνει αέρας και νερό και το όνομα αυτό δόθηκε από τα δύο σημαντικότερα χαρακτηριστικά ενός οικοπέδου, δηλαδή τον αέρα (επηρεάζεται από τα δάση ή τα βουνά κτλ) και το νερό (ποτάμια, λίμνες κτλ).

*****

Κουκουβάγια δε σταματά να αγκαλιάζει τον άνδρα που την έσωσε

Gigi είναι το όνομα μιας κουκουβάγιας, που η ιστορία της μαρτυρά μια ιδιαίτερη αλλά αληθινή σχέση αγάπης, που κάνει θαύματα! Η κουκουβάγια μεταφέρθηκε από εθελοντές στο καταφύγιο άγριων ζώων του Μισισίπι, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Το ταλαίπωρο ζώο είχε πέσει κατά λάθος σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να υποφέρει από πολλαπλά τραύματα, ενώ παράλληλα έφτασε στο καταφύγιο έχοντας βαριά ίωση.

Ο υπεύθυνος του καταφύγιου, Douglas Pojeky, ήταν από την πρώτη μέρα από πάνω της. Τη φρόντιζε, την τάιζε, αλλά πάνω από όλα της πρόσφερε την αγάπη και τη στοργή που είχε ανάγκη. Η κουκουβάγια άρχισε να χάνει κιλά και η κατάστασήη της να χειροτερεύει. Ο Douglas όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω και δεν έχασε την ελπίδα του.

Τότε έγινε το θαύμα! Η Gigi άρχισε να βελτιώνεται. Αυτό που λάτρευε, είναι να κάθεται στον ώμο του Douglas και να χορεύει. Οι φωτογραφίες με τις αγκαλιές της Gigi προς τον άνδρα που τη φρόντιζε και την αγάπησε, μαρτυρούν μια δυνατή φιλία και μια ζωή που σώθηκε!


Εταιρείες στο Χονγκ Κονγκ χρεοκοπούν, επειδή δεν έχουν αυτά τα κενά στα κτίρια τους
Κουκουβάγια δε σταματά να αγκαλιάζει τον άνδρα που την έσωσε

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής