breaking news Νέο

Αναζήτηση: Ημαθιώτικα

Ημαθιώτικα steaks!

Aπό τις μεγαλύτερες περιφερειακές ενότητες σε παραγωγή βόειου κρέατος η Ημαθία. Στη φωτογραφία η υπεύθυνη παρουσίασης του Imathia Quality, κρατώντας ένα....steak, που σίγουρα θα καταναλώθηκε άμεσα, μαζί με τις πίτες της περιοχής μας και φυσικά το κρασί μας.

Διαβάστε το άρθρο

Ο Γιάννης Τσιαμήτρος σε σεμινάριο παραδοσιακών χορών στη Βέροια με διοργανωτή το Βασίλη Ασβεστά

     Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε το 3ο σεμινάριο παραδοσιακών χορών -με διοργανωτή το Βασίλη Ασβεστά- υπό την αιγίδα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας. Το σεμινάριο έγινε στο πνευματικό πολιτιστικό κέντρο της Ε.Λ.Β. στο Πανόραμα Βέροιας. Την έναρξη του σεμιναρίου έκανε ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κων/νος.      Οι περιοχές του που παρουσιάστηκαν ήταν το Ρουμλούκι, η Αχαΐα, τα Ημαθιώτικα Πιέρια...

Διαβάστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκε το 3ο σεμινάριο παραδοσιακών χορών υπό την αιγίδα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε το 3ο σεμινάριο παραδοσιακών χορών υπό την αιγίδα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, στο πνευματικό πολιτιστικό κέντρο της λέσχης στο Πανόραμα Βεροίας.                 Την έναρξη του σεμιναρίου έκανε ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κων/νος.                 Οι περιοχές του που παρουσιαστήκαν ήταν το Ρουμπλούκι, η Αχαΐα, τα Ημαθιώτικα Πιέρια και η Μπάφρα του Πόντου....

Διαβάστε το άρθρο

Σύσκεψη για τις πιθανότητες συνεργασίας Ελλάδας-Μολδαβίας σε πρωτογενή και δευτερογενή τομέα

Χαρακτήρα διευρυμένης σύσκεψης είχε αυτή που συνεκλήθη χθες στις 1 το μεσημέρι, στο Επιμελητήριο Ημαθίας, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, η οποία και αφορούσε τις πιθανότητες συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Μολδαβία στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα. Στη σύσκεψη πήραν μέρος ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γιώργος Μπίκας και μέλη της διοίκησής του,...

Διαβάστε το άρθρο

Ερευνώντας τη...γαστρονομία της Ημαθίας με το Γιώργο και την Ελένη!

Εξαιρετική ήταν η γαστρονομική παρουσίαση των ημαθιώτικων προϊόντων στο Imathia Quality. Μεταξύ των σεφ που μας παρουσίασαν ιδιαίτερες μακεδονικές γεύσεις, ο Γιώργος Παλησίδης, μέλος της οργανωτικής επιτροπής και ερευνητής γαστρονομίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και η Ελένη Ψυχούλη, γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής «Chef στον αέρα», που προβάλλεται στο ΣΚΑΪ.  Οι γεύσεις τους, όπως και οι παρασκευές όλων των...

Διαβάστε το άρθρο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής