Οι ξηροί καρποί και οι σπόροι αποτελούν τροφή θρεπτική και υγιεινή - Του Δ.Κ. Στυλιανίδη
Εισαγωγή Κατά τον 20ο αιώνα, αναπτύχθηκε σε μεγάλο βαθμό η καλλιέργεια των νωπών καρπών (φρούτων) και ιδίως της ροδακινιάς και δαμασκηνιάς. Αντίθετα υποβαθμίστηκαν αρκετά οι ξηροί καρποί. Θιασιώτες των νωπών καρπών αποκαλούσαν τους ασχολουμένους με τους ξηρούς καρπούς υπανάπτυκτους. Οι διάφοροι ξηροί καρποί εξορίστηκαν σε μεγάλο βαθμό από το χώρο των τροφών και πήραν θέση συνοδού των...
Διαβάστε το άρθρο