Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγειρικής 2022 για τις γεύσεις της Μακεδονικής Κουζίνας. Στο μενού η παραδοσιακή πίτα Μαρσίνα Βέροιας
Στις 15 καλύτερες ομάδες του κόσμου η ομάδα της Ένωσης Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας- Culinary Team Greece- με γεύσεις Μακεδονικής Κουζίνας, που απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Μαγειρικής 2022. Το μενού, με το οποίο κατακτήθηκε το χάλκινο μετάλλιο, περιελάμβανε σούπα Τανωμένοσορβά, χωριάτικη σαλάτα με μους μελιτζάνας, λαβράκι από την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας με ρύζι...
Διαβάστε το άρθρο