breaking news Νέο

Αναζήτηση: σουσάμι

Σχέδιο βιώσιμης αστικής ανάπτυξης με επανάχρηση του...σουσαμιού!

Υπήρξε το βασικό διατροφικό προϊόν της ημαθιώτικης οικογένειας, δεκαετίες πριν. Πάμπολλοι και οι σουσαμόμυλοι σε Βέροια και Νάουσα, οι οποίοι αξιοποίησαν την παραγωγή, είτε ως λάδι, είτε ως βασική ύλη για το χαλβά και το ταχίνι. Ο Κώστας Κιλτίδης στην πρόσφατη παρουσίαση της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης» στη Βέροια, αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του παραδοσιακού αυτού προϊόντος, στο πλαίσιο της εξαγώγιμης...

Διαβάστε το άρθρο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής