breaking news Νέο

Συλλήψεις 2 ανδρών και 2 γυναικών το Σαββατοκύριακο στην Ημαθία για ναρκωτικά και κλοπές

Συλλήψεις 2 ανδρών και 2 γυναικών το Σαββατοκύριακο στην Ημαθία για ναρκωτικά και κλοπές

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σε βάρος 19χρονης ημεδαπής, καθώς, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, την Παρασκευή το πρωί πήγε σε κατάστημα στη Βέροια, ιδιοκτησίας 30χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, καθώς και μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη.

-Συνελήφθη την Παρασκευή το απόγευμα στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 22χρονη ημεδαπή, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Βέροιας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

-Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σε βάρος 58χρονου υπηκόου Αλβανίας, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα, αφαίρεσε την 11-8-2017 από εταιρεία σε περιοχή της Ημαθίας, συνολικά 300 λίτρα πετρέλαιο. Τα κλεμμένα καύσιμα βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν. Επιπλέον κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Φ. όχημα ιδιοκτησίας του και διαρρηκτικά εργαλεία, που εντοπίστηκαν μέσα στο όχημα.

-Συνελήφθη την Κυριακή το βράδυ στη Νάουσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 22χρονος ημεδαπός, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 14,4 γραμμαρίων.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής