breaking news Νέο

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ, 0-1

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ, 0-1

Καλές εντυπώσεις άφησαν τόσο ο γηπεδούχος Αγρ. Αστέρας Πλατέος, όσο και η φιλοξενούμενη ομαδα του Μακροχωρίου στην πρώτη φετινή τους εμφάνιση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του πρώτου το Δημοτικό Στάδιο του Πλατέος.

Το Μακροχώρι που ηταν και ο νικητής της συνάντησης, παρότι αγωνίστηκε με τρεις πολυ σημαντικές απουσίες καθώς δεν αγωνίστηκαν ο Λουκίδης που βρίσκεται με άδεια, ο Φιλιππίδης που είναι στην Κύπρο και επιστρέφει τον Οκτώβριο και ο Δημητριάδης λόγω τραυματισμού άφησε καλές εντυπώσεις δείχνοντας με την εμφάνιση του ότι εκτός από μέλλον έχει και παρών.

Καλές εντυπώσεις όμως άφησε και ο νεοφώτιστος στην Α’ κατηγορία Αγρ. Αστέρας Πλατέος με την διοίκηση του να υποστηρίζει ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με δυο - τρεις ακόμη παίκτες πρώτης γραμμής.

Το πρώτο ημίχρονο ηταν μοιρασμένο μεταξύ των δύο ομάδων και με ελάχιστες ενδιαφέρουσες φάσεις ενω στην επανάληψη η φιλοξενούμενη ομάδα του Μακροχωρίου ηταν ελαφρώς καλύτερη κάτι που δεν άφησε ανεκμετάλλευτο και με τον 16χρονο Χολεβα να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ με συρτό σουτ στο 80’ και να παίρνει την νίκη με 0-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Νατσιούρας.

Οι δυο προπονητές, ο Τάσος Χουρσουζίδης του Αγρ. Αστέρα και ο Γρηγόρης Ηλιάδης του Μακροχωρίου παρέταξαν:

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ: Μουσκεφτάρας, Μοσχόπουλος, Μπαντής, Κίρτσογλου, Χαλβατζής, Καραόσογλου, Αντωνίου, Κουτσογιάννη, Ιορδανόπουλος, Καραντουλαμάς, Κουτσογιάννης, Σκεντερίδης, Ζαραμπούκας.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Θεοδοσιάδης, Αρβανιτίδης, Δαλήγκαρος, Δημούλας, Ηλιάδης, Τσακαλίδης, Χατζηγεωργίου, Πίκος, Κουλουριώτης, Τσιάμπας, Τσιφλίδης, Γρηγορόπουλος, Βοργιατζίδης, Χολέβας, Οβεζικ, Αντωνιάδης.

 

* Το επόμενο φιλικό της ομάδας του Μακροχωρίου είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Δευτέρα 13 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο της Μελίκης με αντίπαλο τον τοπικό Φίλιππο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής