breaking news Νέο

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ, 2-2

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ, 2-2

Πρώτο δείγμα θετικό για τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων που στο πρώτο φιλικό της φετινής περιόδου αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) με την ομάδα των Γιαννιτσών που οπως είναι γνωστό θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Ημαθίας παρουσίασε ένα νεανικό πρόσωπο και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος της 2-0 και να ισοφαρίσει σε 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο 45λεπτο η τυπικά γηπεδούχος (το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Αξού στο οποίο η ομάδα των Γιαννιτσών πραγματοποιεί την προετοιμασία της) ηταν σαφώς καλύτερη από τον αντίπαλο της και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με 2-0, με γκολ που σημείωσαν στο 7’ ο Κοτσαρίδης και στο 30’ ο Χουσέϊνογλου.

Στην επανάληψη και με τις αλλαγές που έγιναν από τους δυο προπονητές ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων ισορρόπησε το παιχνίδι και αφου μείωσε σε 2-1 με τον Παρσόπουλο ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια του Λίτσι, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 80’ με διαγώνιο συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του νεαρού Παπαδόπουλου Α.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Καρατζά και σωστές οι υποδείξεις των βοηθών του Κουμπαράκη και Ραγκούση από την ΕΠΣ Πέλλας.

Οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με τους:

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Κύρου, Παπασυμεών, Ιορδανίδης, Αθανασίου, Πανταζίδης, Ζαρογιάννης, Κοτσαρίδης, Κοβάτσης, Πέλκας, Παντελίδης, Χουσεϊνογλου.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Παπουρτζή, Ρέκος, Σταυρίδης, Ευθυμιάδης, Κασιανός, Κοτσαρίδης, Ξυλογλανίδης, Ζαμίδης, Αθανασίου, Χατζόγλου, Μπαμπαλης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Κωνσταντινόπουλος, Μηνούδης, Χατζόπουλος, Σωτηράκης, Κιρκιλιανίδης, Κιρκιλιανίδης Ι., Τσιρίδης, Βλάχος, Αναδολου, Παρσόπουλος, Λίτσι. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Γρηγοριάδης, Παπαδόπουλος, Παπαδόπουλος Α., Αργυρόπουλος, Μηνούδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής