breaking news Νέο

Γ. Σοφιανίδης : «Στην Αγία Βαρβάρα από Σεπτέμβριο το Μουσικό Σχολείο Βέροιας»

Γ. Σοφιανίδης : «Στην Αγία Βαρβάρα από Σεπτέμβριο το Μουσικό Σχολείο Βέροιας»

Σ' ένα διαφορετικό περιβάλλον, απ' αυτό που είχαν μάθει μέχρι τώρα, θα βρεθούν να φοιτήσουν οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας από τον προσεχή Σεπτέμβριο, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Και πιο συγκεκριμένα, στις εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιακής Σχολής του τμήματος χωροταξίας και περιβάλλοντος που λειτούργησε πριν από μερικά χρόνια στην Αγία Βαρβάρα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αντιδημάρχου Παιδείας Γιώργου Σοφιανίδη.

«Κατ' αρχήν θα ήθελα να ενημερώσω πως έχουν γίνει μετατροπές εντός των εγκαταστάσεων, γιατί το Μουσικό Σχολείο παρουσιάζει μια ιδιαιτερότητα – ύπαρξη στούντιο, ατομικές διδασκαλίες οργάνων κ.α., ενώ αυτή τη στιγμή έχουμε εξοπλίσει τους εργασιακούς χώρους (πληροφορικής, φυσικής κλπ.), καθώς και το χώρο εστίασης», είπε, ενώ, όπως επεσήμανε, η μελέτη και η επίβλεψη της κατασκευής, για να λειτουργήσει εκεί το Μουσικό Σχολείο Βέροιας, έγινε από την Αντιδημαρχία Τεχνικών και δη από τον Αντιδήμαρχο Θανάση Σιδηρόπουλο και παραδόθηκε εγκαίρως.

Ακόμα, ο κ. Σοφιανίδης σημείωσε πως το Μουσικό Σχολείο Βέροιας εξοπλίστηκε εγκαίρως, με τον ίδιο να έχει τη γενική επίβλεψη μαζί με το Διευθυντή του Γιάννη Γεωργουδάκη, ενώ κατέστησε σαφές πως μέχρι το τέλος Αυγούστου θα έχει τελειώσει ολοκληρωτικά η μεταφορά του Μουσικού Σχολείου στις εγκαταστάσεις της Αγίας Βαρβάρας και τα παιδιά με τη νέα σχολική χρονιά θα βρίσκονται εκεί, όπου θα υπάρχει και φύλαξη του χώρου.

 

Χρέη αναπληρωτή Δημάρχου μέχρι τις 13 Αυγούστου

Τέλος, ο κ. Σοφιανίδης θα είναι αυτός που θα αναπληρώνει το Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη στο Δήμο, μέχρι τη Δευτέρα 13 Αυγούστου, ενώ, όπως διευκρίνισε, χρέη αναπληρωτή Δημάρχου έχει ξεκινήσει να κάνει από την 1η Ιουνίου, όταν ο Δήμαρχος ήταν υποχρεωμένος να βρίσκεται στην Αθήνα για θέματα του Δήμου, επισκεπτόμενος υπουργούς, άλλα σημαίνοντα πρόσωπα και υπηρεσίες.

 

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής