breaking news Νέο

Ποιά είναι η Ελπίς Σκουτάρεως

Ποιά είναι η Ελπίς Σκουτάρεως

Ο ΓΑΣ Βέροια όπως επανειλημμένα έχει γραφεί επιδιώκει να παρει την θέση της Ελπίδας Σκουτάρεως στην Γ’ Εθνική.

Ποιά όμως είναι η Ελπίς Σκουτάρεως με το καταστατικό της οποίας θα λειτουργεί η ΒΕΡΟΙΑ, εφόσον φυσικά ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών;

Η Ελπίς Σκουτάρεως ιδρύθηκε το 1958 και το χρώμα της φανέλας της είναι πράσινο και λευκό. Αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σερρών.

Εχει δυο συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Την περίοδο 1994-1995 πρώτη όταν και πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία και την περίοδο 1995-1996 δεύτερη όταν και υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα.

Την περίοδο 2016-2017 κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών και σαν κυπελλούχος της Ενωσης πήρε μέρος στην 2η φάση του κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων φθάνοντας εως τον τελικό και σαν φιναλιστ και επειδή ο άλλος φιναλιστ, ήδη ανήκε στην Γ’ Εθνική, όπως προέβλεπε η προκήρυξη ανέβηκε στην Γ’ Εθνική στην οποία περσι (2017-2018) πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά τερματίζοντας στην 4η θέση του 1ου ομίλου στον οποίο συμμετείχε παρότι έδωσε όλα τα παιχνίδια μακριά απο την φυσική της έδρα, αφού το γήπεδό της είναι ακατάλληλο για αγώνες. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η έλλειψη γηπέδου.

Την περσινή περίοδο χρησιμοποίησε για έδρα το Δημοτικό Στάδιο των Σερρών και το Δημοτικό Στάδιο του Σιδηροχωρίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής