breaking news Νέο

Σε ηλικία 56 ετών έχασε τη μάχη με τη ζωή η Ρίκα Βαγιάνη

Σε ηλικία 56 ετών έχασε τη μάχη με τη ζωή η Ρίκα Βαγιάνη

Ένας ξεχωριστός άνθρωπος, μια από τις καλύτερες δημοσιογράφους της γενιάς της, έφυγε νωρίς από κοντά μας. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ρίκα Βαγιάνη άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 56 ετών, χθες το πρωί, σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, αφού τους τελευταίους μήνες έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο. Η Μαρίκα Ζούλα (ή Ρίκα Βαγιάνη, όπως την ήξεραν όλοι), ήταν κόρη του δημοσιογράφου Οδυσσέα Ζούλα και της Βαρβάρας Δράκου. Γεννήθηκε στο Παγκράτι το 1962 και αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου το 1982. Έπαιξε στο Εθνικό, στο Θεσσαλικό, σε αρκετές ταινίες, αλλά και σε σήριαλ, όπως το Μινόρε της Αυγής. Παράλληλα είχε ήδη αρχίσει και τη δημοσιογραφία σε περιοδικά και εφημερίδες, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Το 2015 η Ρίκα Βαγιάννη δοκίμασε τις δυνάμεις της και στην πολιτική. Κατέβηκε υποψήφια βουλευτής με το Ποτάμι στο νομό Μαγνησίας.

Όμορφη, πληθωρική, λαμπερή, πνευματώδης και με υψηλή αίσθηση του χιούμορ, η Ρίκα Βαγιάνη έδωσε τη μάχη της αθόρυβα, έχοντας στο πλευρό της μόνο την οικογένειά της.

Ο θάνατός της σκόρπισε θλίψη σε όλο το δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς είχε αφιερώσει όλη της τη ζωή στη δημοσιογραφία, αλλά και σε όλους τους δικούς της ανθρώπους!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής