breaking news Νέο

Αυτοί ήταν παρόντες

Αυτοί ήταν παρόντες

Στην πρώτη προπόνηση της Βέροιας την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα βρέθηκαν 20 περίπου ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι περισσότεροι έχουν φορέσει στο παρελθόν την φανέλα των τμημάτων υποδομής της.

Συγκεκριμένα στην πρώτη προπόνηση έδωσαν το παρόν τους οι Σοφιανίδης, Βασίλτσης, Λίπε, Τρούπκος, Θεοδώρου, Μπεκιαρίδης, Ντιούδης που την περασμένη χρονιά είχαν ξεκινήσει με την Κ19 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της  Football League και με την αποχώρηση της ομάδας από την συγκεκριμένη διοργάνωση εμειναν ξεκρέμαστοι.

Οι Πατσιαβούρας, Τσότρας και Τσουλχάϊ που αγωνίστηκαν στην Κ20 και είχαν δοθεί δανεικοί στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (Γ’ Εθνική).

Ο Ράδης και ο Μουρατίδης που επίσης έχουν παίξει στα τμήματα υποδομής της ομάδας, με τον πρώτο να παραχωρείται σε ομάδα της Ιταλίας από την οποία επέστρεψε στην χώρα μας για λογαριασμό της Ζακύνθου και τον δεύτερο να φεύγει για τη Γερμανία, ενω έχει αγωνισθεί και στα Λευκάδια (Γ’ Εθνική) και την περσινή περίοδο στη Νάουσα.

Ο Ζυγγερίδης επίσης έχει αγωνιστεί στην Κ20 της ΠΑΕ Βέροια, όπως και ο Μπλατσιώτης που πέρσι έπαιζε στον Κισσαμικό.

Ο Σκαθαρούδης ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που πέρασε απο την Βέροια ενω την περσινή χρονιά ήταν στον Εδεσσαϊκό (Γ’ Εθνική).

Ο Μπλέτσας που είχε αποκτηθεί την περσινή περίοδο και έχει αρκετές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τα χρώματα της Βέροιας. Και τα νέα πρόσωπα είναι ο Τσικόπουλος που προέρχεται από τον Μακεδονικό Φούφας και σίγουρα είναι επιλογή του Νίκου Παπανώτα και ο Μισαηλίδης που την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στην ομάδα της Κασσάνδρας και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Χαλκιδικής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής