breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Συντρόφισσες και σύντροφοι της για πρώτη φορά αριστεράς, Hi. Σας χαιρετούν οι αριστεροί του Τέξας, οι σοσιαληστές του Τραμπ, οι αναρχοαυτόνομοι της Μέρκελ, οι τροτσκιστές της Τερέζας Μέι, οι συνιστώσες του Ζάεφ, οι αδερφές των gay pride  της Λαγκάρντ.

 Μα τόση αριστερά ρε καρντάσια πια, πεθαίνεις.

Και εκεί που είχαμε και έναν…αντιστασιακό στην κυβέρνηση, τον Τόσκα ντε, μας τον έδιωξε ο Αλέξης.

Κλάμα, θρήνος και οδυρμός, για όλους τους  συντρόφους που εισήχθησαν στη Σχολή Ευελπίδων το 1971, από την παραίτηση του συμμαθητή τους, από υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ!

 Ο πρωθυπουργός, ο θείος του οποίου επίσης έκανε «αντίσταση» επί χούντας, έκανε δεκτή την παραίτηση του κυρ Νίκου, παλιού διευθυντή του Μπεγλίτη, του «κηπουρού» του Γιωργάκη Παπανδρέου.

 Από την περασμένη Παρασκευή θα κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα τεθωρακισμένα, όπου υπηρέτησε ο Τόσκας, κάνοντας «αντίσταση», άδοντας το «τι ζητούν οι Βούλγαροι στη Μακεδονία, τι ζητούν οι Σλάβοι στα ελληνικά χωριά» και «Μέσα στ΄ Απρίλη τη γιορτή το μέλλον χτίζει η νιότη, αγκαλιασμένη, δυνατή, με εργάτη, αγρότη, φοιτητή και πρώτο τον στρατιώτη»!

Φαντάζεστε ρε τον Τόσκα να είναι πρωτοετής επί «εθνοσωτηρίου» στη Σχολή Ευελπίδων και να ακούει το «είμαστε δυο, είμαστε τρεις, μείναμε ο Τσίπρας και εμείς;»

Εντάξει τα έχετε σπάσει τα κοντέρ της μ@λ@κί@ς.

Είχαμε τον Καμένο που δήλωνε ότι έχει στο γραφείο του την Παναγιά και τον Τσε Γκεβάρα και μετά μας ήρθε και ο Τόσκας. Τότε ήταν γνωστός και από την κολόνια Tosca που φορούσαν όλοι ανεξαιρέτως οι …αριστεροί του στρατεύματος, για να ξεχωρίζουν ανάμεσα στους κακούς δεξιούς αξιωματικούς.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα κακά, ήρθε ο φίλος μου ο George και μας αποτελείωσε, επεξηγώντας την ανάληψη ευθύνης από τον Αλέξη, για τους 90 νεκρούς στην Αττική

«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης σημαίνει, αναγνωρίζω τη μεγάλη ευθύνη που μου κληροδοτήθηκε, αλλά είμαι παρών, τολμώ, υπηρετώ».

Ρε σύντροφε, τέτοια πράγματα δεν έλεγε ο Ανδρέας, που τον είχες εικόνισμα στον τοίχο, όταν ζήτησε να χτυπούν αυτόν και όχι τη Μιμή.

Είπαμε, καλή η φαντασία στην εξουσία, αλλά μην το παρακάνετε, γιατί σύντομα θα χρειαστεί ο ψεκασμός των Ελλήνων με ψυχότροπα.

Διότι, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε, μόνο αν μας ρίξετε κανά ντουμάνι LSD, ανάμεικτο με φαρμακευτική κάνναβη, θα μπορέσουμε να αντιληφθούμε τα σοφιστικέ νοήματα που κρύβονται πίσω από τις αναλύσεις που κάνετε για το φύλο των αγγέλων.

Μην ξεχνάτε βέβαια ότι και ο Εωσφόρος παλιός άγγελος υπήρξε, όπως εσείς, όταν ανακοινώνατε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης.

Πίσω μου σ΄ έχω σατανά, ανακράζωμεν άπαντες οι αριστερόπληκτοι του Αλέξηηηη!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής