breaking news Νέο

Ν. ΓΕΝΕΑ Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ : Μπήκε στα... βάσανα της νέας χρονιάς

  • Ν. ΓΕΝΕΑ Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ : Μπήκε στα... βάσανα της νέας χρονιάς
  • Ν. ΓΕΝΕΑ Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ : Μπήκε στα... βάσανα της νέας χρονιάς

Από την Δευτέρα (6 Αυγούστου) ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα της ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα την βρει (μετά τον υποβιβασμό της) στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΗ.

Την τεχνική ηγεσία του ιστορικού συλλόγου ανέλαβε φέτος ο - ιδιαίτερα αγαπητός στο φίλαθλο κοινό της Ν. Νικομήδειας - Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια του 16 - 18 παίκτες με τους οποίους και δουλεύει, προκειμένου να μπουν οι βάσεις για μια καλή αγωνιστική πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Βέβαια, η παρουσία ανθρώπων, όπως αυτή του Κώστα Γερουλίδη, του Μπάμπη Σιδηρόπουλου, του Παύλου Τουτουντζίδη, που πήραν την απόφαση να δηλώσουν την υποστήριξή τους στο πρόσωπο του - παραμένοντας και πάλι - προέδρου Κώστα Παρασκευαϊδη (ο οποίος στην κυριολεξία ήταν αυτός που τα προηγούμενα δυο χρόνια είχε σηκώσει το κυριο βάρος της προσπάθειας) φέρνει έναν άνεμο αισιοδοξίας, στην προσπάθεια να συγκροτηθεί μια διοίκηση που θα δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες για να κατασθεί ο “κιτρινόμαυρος” σύλλογος σαφώς πιο οργανωτικός και λειτουργικός.

 

Τόπο στα... νιάτα

Υπό αυτό το πρίσμα, η επιδίωξη των ανθρώπων της Ν. ΓΕΝΕΑΣ είναι την ομάδα να την χαρακτηρίζει το νεαρό της ηλικίας των παικτών, οι οποίοι πλαισιούμενοι (με τις κινήσεις που πρόκειται να γίνουν προσεχώς) από 5-6 έμπειρους παίκτες, αλλά και την προσθήκη ακόμη τεσσάρων - πέντε νεαρών παικτών, να κατασθεί αξιόμαχη και να διαγράψει μια καλή πορεία στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας.

«Θέλουμε να δουλέψουμε με νεαρά παιδιά στηριζόμενοι στην προπονητική δουλειά του Λάζαρου Παπαδόπουλου, με τα οποία πρωτίστως θα κάνουμε αθλητισμό και όχι έχοντας κατά νου κάτι πιο φιλόδοξο» τονισε χαρακτηριστικά στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο Κώστας Γερουλίδης, που αναλαμβάνει (ένα πολύ γνώριμο πόστο γι’ αυτόν) χρέη γενικού αρχηγού στον σύλλογο.

Ο ίδιος ενημέρωσε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθούν 1-2 παίκτες από χώρες εκτός Ευρώπης, ενω συνάμα αποκάλυψε ότι υπάρχει συμφωνία με 2 μάνατζερ για την προώθηση νεαρών ταλαντούχων παικτών της Ν. ΓΕΝΕΑΣ σε ομάδες χωρών, όπως της Γερμανίας και της Ολλανδίας!

 

Πρώτο φιλικό με ΑΕ Ποντίων Βέροιας

Τέλος, γνωστοποίησε πως το πρώτο φιλικό της ομάδας κατά την διάρκεια της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Αυγούστου με αντίπαλο της ΑΕ Ποντίων του Στέφανου Γαϊτάνου στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Ραχιάς.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΧΡ. ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΙΔΗΣ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής