breaking news Νέο

ΕΠΣ Ημαθίας : Τα τελευταία νέα των ομάδων

ΕΠΣ Ημαθίας : Τα τελευταία νέα των ομάδων

Οι ερασιτεχνικές ομάδες της Ημαθίας πραγματοποιούν τις τελευταίες μεταγραφικές τους κινήσεις καθώς μπήκαμε στον δεύτερο μήνα της καλοκαιρινής μεταγραφικης περιόδου και παράλληλα συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους εν όψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων που όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει ξεκινάνε με τους αγώνες κυπέλλου το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Χαρακτηριστικό των φετινών μεταγραφών η στροφή των ομάδων σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστες κάτι που είναι αλήθεια έχει ξεκινήσει εδώ και μια τουλάχιστον πενταετία.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα τελευταία νέα των ερασιτεχνικών ομάδων.

 

ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ

Το δεύτερο στη σειρά φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του έδωσε την περασμένη Τρίτη το απόγευμα ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος και αυτό όπως και το πρώτο στο γήπεδό του.

Συγκεκριμένα η νεοφώτιστη ομάδα του Πλατέος στην Α’ κατηγορία αντιμετώπισε στην έδρα της τον Μακεδονικό Γέφυρας που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1.

Στο σκορ προηγήθηκε η γηπεδούχος στο 38’ με ωραιο ψηλό κρεμαστό σουτ του Αντωνίου με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (48’) με απευθείας εκτέλεση φαουλ του Κατσώρα.

Ο προπονητής του Αγρ. Αστέρα Τάσος Χουρσουζίδης χρησιμοποίησε τους: Μουσκεφτάρα, Μπαντή, Παναπακίδη, Ιορδανόπουλο, Μοσχόπουλο, Κίρτσογλου, Ελευθεριάδη, Αντωνίου, Χαλβατζή, Καραόσογλου και Μωραϊτη. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Καραντουλαμάς, Σκεντερίδης, Κούκλας, Ευαγγελινός, Κουτσογιάννης, Τοπαλίδης.

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΣ

Στο δημοτικό γήπεδο του Αγίου Νικολάου της Νάουσας πραγματοποιεί την καλοκαιρινή προετοιμασία του ο Αχιλλέας Στράντζας, που εν τω μεταξύ ανανέωσε την συνεργασία του με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές από το περσινό του ρόστερ. Τον 29χρονο Νίκο Μαράντη και τον 22χρονο αμυντικό Δημήτρη Σαμαρά.

Εν τω μεταξύ η ομάδα του Αχιλλέα ανακοίνωσε και τα τέσσερα φιλικά που θα δώσει μέσα στον Αύγουστο και τα οποία είναι τα εξής:

10 Αυγούστου με ΑΕ Καμποχωρίου εκτός

22 Αυγούστου με Επισκοπή εκτός

25 Αυγούστου με Μακροχώρι εκτός

29 Αυγούστου με ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας εντός

 

ΑΟ ΜΑΡΙΝΑΣ

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο νεοφώτιστος στην Α’ κατηγορία ΑΟ Μαρίνας. Πρόκειται για τον 17χρονο αμυντικό Κώστα Τσέλιο, ενω προωθήθηκε στη πρώτη ομάδα με την οποία στο εξή θα προπονείται ο 16χρονος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Φωτιάδης.

 

ΕΠΙΣΚΟΠΗ

Τον πολύπειρο μέσο Αλμαλιώτη προσθεσε στο ρόστερ του ο Κεραυνός Επισκοπης. Ο Αλμαλιώτης που είναι 26 ετών έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε πολλές ερασιτεχνικές ομάδες της περιοχής μας ενω έχει θητεύσει και στα τμήματα υποδομής της Βέροιας.

 

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ

Τον Γιώργο Μητσιώτη που την περίοδο που μας πέρασε αγωνίζονταν με τα χρώματα της ΑΕ Καψόχωρας στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ενω ξεκίνησε από την Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας απέκτησε ο Αρης Παλαιοχωρίου.

 

ΧΑΡΙΕΣΣΑ

Με την παρουσία 14 ποδοσφαιριστών ξεκίνησε την καλοκαιρινή προετοιμασία της η ΑΕ Χαρίεσσας.

Στην πρώτη προπόνηση πο εγινε υπο την επίβλεψη του προπονητού της Χρήστου Μποζίνη, που θα βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στον πάγκο των “κιτρινομαυρων” παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο της Βασιλειάδη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής