breaking news Νέο

Πρώτη φιλική νίκη της νέας Βέροιας με σκορ 2-1 εκτός έδρας επί του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων

Πρώτη φιλική νίκη της νέας Βέροιας με σκορ 2-1 εκτός έδρας επί του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων

Την πρώτη φιλική της νίκη πέτυχε η νέα ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, που επιβλήθηκε στα Τρίκαλα του περσινού πρωταθλητή της Ημαθίας τοπικού Μ. Αλέξανδρου, που φέτος θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Η ΒΕΡΟΙΑ, δίχως να εντυπωσιάσει, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, τηρουμένων βέβαια των αναλογιών. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο κατάφερε να προηγηθεί με 2-0, με γκολ που σημείωσε μέσα σε πέντε λεπτά.

Στην επανάληψη η ομάδα της Βέροιας παρατάχθηκε με διαφορετική ενδεκάδα, με αποτέλεσμα να χάσει τη συνοχή της και ο γηπεδούχος Μ. Αλέξανδρος να ισορροπήσει το παιχνίδι και στο 83’ να καταφέρει να μειώσει με πέναλτι, που κέρδισε ο Σαμαράς και αξιοποίησε ο Καπετάνος. Προηγουμένως βέβαια η ΒΕΡΟΙΑ θα μπορούσε να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα, όμως ο Ζυγκερίδης από καλή θέση σημάδεψε τα δοκάρια της εστίας του Νικολαϊδη.

Από τη δική του πλευρά ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων, που επίσης χρησιμοποίησε δυο ενδεκάδες, έδειξε ότι θα αποτελέσει ένα δύσκολο αντίπαλο για οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που ξεκινάει σε ένα περίπου μήνα.

Το παιχνίδι το παρακολούθησαν 500 περίπου φίλαθλοι, με τη ΒΕΡΟΙΑ να ξεκινάει πιο επιθετικά από τον αντίπαλό της, δίχως όμως να μπορεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Στο 26’ όμως ο Λίταινας στο ύψος της μεγάλης περιοχής της αντιπάλου “έκλεψε” τη μπάλα από του Κουκουράκη, τροφοδότησε το Μπαστιάνο και αυτός έβγαλε την παράλληλη σέντρα προς το Δόρη, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα των Τρικάλων Αργυρόπουλο γράφοντας το 0-1.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν από το γκολ οι γηπεδούχοι, η ΒΕΡΟΙΑ κτύπησε για δεύτερη φορά.

Δημιουργός και πάλι ο Μπαστιάνος, ο 19χρονος επιθετικός που ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, με κάθετη μπαλιά έβγαλε απέναντι από τον Αργυρόπουλο το Στέφανο Ντόγο και αυτός πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα της γηπεδούχου και με πλασέ έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της εστίας της ομάδας των Τρικάλων.

Το 0-2 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές που πραγματοποίησαν οι δυο προπονητές, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Γιώργος Ντάμτσιος του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων, είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να ισορροπούν τον αγώνα.

Στο 78’, όπως ήδη αναφέραμε, η ΒΕΡΟΙΑ είχε την ευκαιρία να πετύχει και ένα τρίτο τέρμα, όμως το πλασέ του Ζυγκερίδη από καλή θέση σταμάτησε στα δοκάρα της εστίας των Τρικάλων και πέντε λεπτά αργότερα η γηπεδούχος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σαμαρά, με τον Καπετάνο να νικάει από τα ένδεκα βήματα τον τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ Κουτογλίδη και να μειώνει σε 1-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Βρέσκας (Παπαδάκης - Πίτος).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, Τσουλχάϊ, Κίτσας Λ., Κιρκιλιανίδης, Κουκουράκης, Ποτουρίδης, Παρσόπουλος, Κίτσας Γ., Ζωγράφος. Αγωνίστηκαν και οι: Νικολαϊδης, Ρίζος, Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Χατζόπουλος, Βλάχος, Τσιρίδης, Αραμπατζής, Καπετάνος, Σαμαράς, Νασούφι.

ΒΕΡΟΙΑ (Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Σοϊλεμάζογλου, Τσοντάκη, Σουλιώης, Δαμιανάκης, Καψάλης, Δόρης, Λίταινας, Ντόγος, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Λάσκαρης.

(Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Κουτογλίδης, Ζυγκερίδης, Ραζδης, Τσιούχας, Μέξης, Πατσιαβούρας, Νύκταρης, Τσότρας, Λαζόπουλος, Κυριακίδης, Σταυρίδης, Τερζής, Στογιάννης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής