breaking news Νέο

Τα τελευταία νέα των ομάδων

Τα τελευταία νέα των ομάδων

Λιγότερες από επτά εβδομάδες μας χωρίζουν απο την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και οι ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους ενω τρέχουν να προλάβουν να κλείσουν τα κενά που έχουν εντοπίσει στο ρόστερ τους.

Να δούμε όμως πως κινούνται οι πιθανοί αντίπαλοι της ΒΕΡΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα.

 

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Στο Νέο Μυλότοπο συνεχίζεται η προετοιμασία για τα Γιαννιτσά. Ένα γήπεδο που θα δηλωθεί σαν δεύτερη έδρα της ομάδας ενω θα χρησιμοποιείται σαν προπονητικό κέντρο.

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Τομπάζης είδε τους Ζούρκο και Ρεϊς να ξεπερνούν τις ενοχλήσεις τους και να γυμνάζονται πλεον κανονικά ενω το ρόστερ αποσυμφορήθηκε καθώς τρεις νεαροι οι Λεοντιάδης (τερματοφύλακας) Γκουγκουλούδης και Ζαχαριάδης αποδεσμεύθηκαν.

Το επόμενο φιλικό της νεοσύστατης ομάδας μετά το παιχνίδι με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων (2-2) είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή με αντίπαλο την ομάδα της Νάουσας.

Παράλληλα στα Γιαννιτσά ψάχνουν επιθετικές ενισχύσεις αφού οι Πετράϊ, Ρέκο, Φερίντ, Κοβάτσης και Παντελίδης οι περισσότεροι από τους οποίους είναι περιφερειακοί δεν καλύπτουν τις αναγκες της ομάδας με τους υψηλούς στόχους που έχει βάλει αυτή.

Ηδη έχουν γίνει διερερευνητικές επαφές με τον Σάκη Κανούλα που την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στον Μακεδονικό και τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Δημήτρη Γιουκούδη που αγωνίστηκε στην Επανομή, στην Κ20 του Αστέρα Τρίπολης και στον Παναρκαδικό.

Τέλος πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης του αμυντικού μέσου Βασίλη Γιαουρτζή.

 

ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ Ο ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

Παρότι κάποια στιγμή βρέθηκε αγκαλιά με τον Αγρ. Αστέρα Ευόσμου τελικά ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος κατέληξε στον Νέστο Χρυσούπολης.

Ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός προτίμησε την ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη που επίσης τον πολιορκούσε και έτσι επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια.

 

ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Την απόκτηση του 32χρονου τερματοφύλακα Λεωνίδα Παναγόπουλου ανακοίνωσε ο Αγρ. Αστέρας Ευόσμου.

Ο Παναγόπουλος εκτος από την Ελλάδα έχει αγωνιστεί στην Κύπρο, καθώς και στην Τούρνου Σέβεριν, την Κλουζ, αλλά και την Σαγκεάτα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής