breaking news Νέο

Οριστικά στην Γ’ Εθνική η ΒΕΡΟΙΑ;

Οριστικά στην Γ’ Εθνική η ΒΕΡΟΙΑ;

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε από την Ραδιοφωνική συνεντευξη του προέδρου της Ελπίδας Σκουτάρεως του κ. Φώτη Κεραμάρη, σχετικά με την συμμετοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στην θέση της ομάδας του και την αναπαραγωγή της είδησης ότι υπήρχε το ενδεχόμενο τελικά να μη τελεσφορήσει η αρχική συμφωνία η απόλυτη σιγή. Τόσο από την πλευρά της ΒΕΡΟΙΑΣ όσο και από αυτή της Ελπιδας Σκουτάρεως.

Που βρίσκεται όμως το θέμα; Και γιατί αυτή η μυστικοπάθεια από τις δυο πλευρές; Ποια απόφαση πήραν οι φίλαθλοι και τα μέλη της Ελπίδας Σκουτάρεως στην Γενική Συνέλευση που συγκάλεσε την περασμένη Δευτέρα ο πρόεδρος της; Γιατί είναι εξακριβωμένο οτι η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε και υπήρξε μάλιστα μαζική προσέλευση.

“Οποιος καεί από το γάλα, φυσάει και το γιαούρτι” λέει μια ελληνική παροιμία και αυτό ακριβώς συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση και με την διοικηση της Βέροιας που είδε πριν μερικές ημέρες μια διαπραγμάτευση που θεωρούσε τελειωμένη να μπαίνει σε δοκιμασία και να της προστίθενται ερωτηματικά!!

Ετσι αποφάσισε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την νέα συμφωνία που είναι βέβαια συνέχεια της πρωτης παρότι πλεον έχει και την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης της άλλης πλευράς της Ελπίδας Σκουτάρεως.

Πληροφορίες λοιπόν που προέρχονται από την ομάδα των Σερρών αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές συμφώνησαν οριστικά και αυτό που απομένει για να ανακοινωθεί και επισημα η συμφωνία είναι η ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών που αυτή την περίοδο γίνονται από τους Δικηγόρους της Βέροιας.

Η συμμετοχή της Βέροιας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πρέπει να θεωρείται δεδομένη αφού αυτή τη φορά η συμφωνία έχει και την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης της ομάδας με την οποία προτίθεται να συγχωνευθεί: Της Ελπίδας Σκουτάρεως.

Εν τω μεταξύ συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι προπονήσεις των παικτών στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, ενω ολοκληρώνονται και οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Παράλληλα η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας εξετάζει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν την ομάδα και πιστεύεται οτι τις επόμενες ημέρες θα έχει συμπληρωθεί στο μεγαλύτερο μέρος του το ρόστερ της νέας περιόδου.

Επιθυμία των ανθρώπων της Βέροιας το έμψυχο υλικό της ομάδας τουλάχιστον όσο αυτή αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, στην πλειοψηφία του να αποτελείται από ποδοσφαιριστές της περιοχής και έτσι η προσέγγιση παικτών όπως ο Βεργώνης, ο Μαραγκός που εχουν ρίζες στην ομάδα, και έχουν εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Super League πρέπει να θεωρείται δεδομένη.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής