breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βεροίας Παντελεήμονα από 12 έως και 16 Αυγούστου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βεροίας Παντελεήμονα από 12 έως και 16 Αυγούστου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων την Κυριακή 12 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού Ναούσης.

Την Κυριακή 12 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα μεταφέρει το Ιερό Λείψανο και το Σταυρό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας και στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση της Θεοτόκου.

Τη Δευτέρα 13 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό, στην Παράκληση της Θεοτόκου και στην Ακολουθία του Επιταφίου της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.

Την Τρίτη 14 Αυγούστου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά και εν συνεχεία θα λάβει μέρος στη λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας.

Την Τετάρτη 15 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά και εν συνεχεία θα λάβει μέρος στη λιτανεία της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας.

Την Τετάρτη 15 Αυγούστου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Ακολουθία του Επιταφίου της Παναγίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας.

Την Πέμπτη 16 Αυγούστου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σελίου.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής