breaking news Νέο

Σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Βέροιας

Σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Βέροιας

Συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ΒΕΡΟΙΑΣ σε καθημερινή βάση και με διπλές προπονήσεις υπο την επίβλεψη του Νίκου Παπανώτα, του άμεσου συνεργάτη του Αντώνη Νατσουρα και φυσικά του γυμναστή της ομάδας Χατζάρα.

Οι προπονήσεις πραγματοποιουνται στο Αθλητικό Κέντρο του Ταγαροχωρίου ο χλοοτάπηρας του οποίου χάρις στην προσπάθεια των φιλάθλων της ομάδας βρίσκεται σε πολυ καλή κατάσταση ενω για έδρα της ομάδας εξυπακούεται ότι θα δηλώθεί το Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Οι προπονήσεις, όπως ηδη αναφέραμε είναι καθημερινες ενω ρεπό θα δοθεί στους ποδοσφαιριστές μόνο στις 15 Αυγούστου ημέρα της Παναγίας.

Παράλληλα συνεχίζονται οι επαφές με ποδοσφαιριστές κυρίως προερχόμενους από την περιοχή της Ημαθίας σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί το ρόστερ της ομάδας.

Παρότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού του ρόστερ της Βέροιας δεν δείχνουν να βιάζονται αφού ήδη έχει συμπληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του έμψυχου υλικού της και αυτό που απομένει είναι να συμπληρωθουν κάποια κομμάτια του που θεωρούνται βασικά για την καλή παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και για τον λόγο αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή η επιλογή τους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής