breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Παντρεύτηκαν στο ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου, για να μη… χάσουν το Ευρωπαϊκό στίβου!

Αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί στο ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου, που φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου. Έτσι, συνδύασαν τις δύο μεγάλες αγάπες τους! Αυτή που έχουν ο ένας για τον άλλον, αλλά και την κοινή αγάπη τους για το άθλημα.

*****

Γερμανός δεν άντεχε την κίνηση και πλέον κολυμπά, για να πάει στη δουλειά του

Χρόνια ολόκληρα αυτός ο άνδρας ταλαιπωρούταν με την κίνηση, για να πάει στη δουλειά του και έτσι σκαρφίστηκε μια τέλεια ιδέα, να την αποφύγει μια και καλή! Πώς; Πάει στη δουλειά του κολυμπώντας!

Τον ποταμό Isar της Γερμανίας διασχίζει ο εργαζόμενος, προκειμένου να φτάσει στη δουλειά του στην ώρα του. Ο Benjamin David διασχίζει δύο ολόκληρα χιλιόμετρα μέσα στα ορμητικά νερά καθημερινά.

«Δεν άντεχα άλλο την κίνηση! Όταν κολυμπάω, είμαι ήρεμος και πάω στη δουλειά με κέφι. Το νερό με αναζωογονεί και είναι η καλύτερη λύση!», δηλώνει ο ίδιος.

Βέβαια, ο Benjamin δεν κολυμπά στον ποταμό τους χειμερινούς μήνες. Όμως το καλοκαίρι το κάνει κάθε μέρα και πολλές φορές και δύο φορές τη μέρα. Συνήθως γυρνάει στο σπίτι με το αυτοκίνητο ενός συναδέλφου του, που μένουν εκεί κοντά, όμως όταν αυτός λείπει, πρέπει να το επιχειρήσει και στην επιστροφή, κάτι που τον δυσκολεύει, αφού η κίνηση του νερού τον πάει πίσω αντί να τον επιταχύνει.

Το νερό του ποταμού το καλοκαίρι κυμαίνεται από 14 έως 22 βαθμούς και ο άνδρας φροντίζει να ελέγχει τη θερμοκρασία καθημερινά. Μάλιστα, έχει ειδική αδιάβροχη σακούλα, που βάζει μέσα τα ρούχα και τον εξοπλισμό που χρειάζεται, έτσι ώστε να έχει στη δουλειά όσα χρειάζεται.

*****

Τουρίστας πλήρωσε 43 ευρώ για… δύο καφέδες και δύο νερά

Χιλιανός τουρίστας έμεινε άφωνος, όταν είδε το λογαριασμό σε καφετέρια της Βενετίας. Η «λυπητερή» ήταν αξίας 43 ευρώ για δύο καφέδες και δύο μπουκάλια νερό…

Η καφετέρια-«φαρμακείο» βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στη φημισμένη πιάτσα Σαν Μάρκο. 

Την «ιστορία» του Juan Carlos Bustamante ανέδειξε η εφημερίδα il messaggero, καθώς ο Χιλιανός τουρίστας κοινοποίησε φωτογραφία με την απόδειξη στο Facebook.

Δύο καφέδες τύπου εσπρέσο + δύο μπουκάλια γνωστής ιταλικής μάρκας ανθρακούχου νερού= 43 ευρώ.

*****

93χρονη κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς

Χαμογελώντας και χαιρετώντας από τον πεντακάθαρο ουρανό απόλαυσε το αλεξίπτωτο πλαγιάς μία 93χρονη στην Ταϊβάν.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το άθλημα, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για το γηραιότερο πελάτη που είχε ποτέ, λίγο αφού τα τοπικά Μέσα μετέδωσαν την πληροφορία.

Η ίδια είπε πάντως ότι ήταν η δεύτερη φορά, που έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς, ενώ έκανε γνωστή την πρόθεσή της να πάει το επαναλάβει, όταν θα γίνει 100 ετών!

Η εταιρεία, από την πλευρά της της έδωσε έναν κόκκινο φάκελο, που υπάρχει για ειδικές περιστάσεις και της υποσχέθηκαν ότι, όταν κλείσει τα 100, θα της κάνουν δώρο μία πτήση.

*****

Γονείς επιτέθηκαν σε ζευγάρι που έκανε σεξ σε πάρκο

Γονείς επιτέθηκαν σε μεθυσμένο ζευγάρι, που έκανε σεξ μέρα μεσημέρι σε πάρκο. Το τολμηρό ζευγάρι από το Λιντς βρισκόταν στο Roundhay Park και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το αχαλίνωτο πάθος του και επιδόθηκε σε ερωτικές περιπτύξεις, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι ήταν σε δημόσιο χώρο, μέρα μεσημέρι, με οικογένειες και παιδιά.

Παρά τις παρατηρήσεις που τους έγιναν, δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν κανονικά το… έργο τους, αναγκάζοντας τους «θεατές» να καλέσουν την αστυνομία.

Απηυδισμένοι, περιμένοντας την αστυνομία, αποφάσισαν να δράσουν…. Ένας άνδρας δεν άντεξε, τους πλησίασε και χαστούκισε τον άνδρα, έχοντας γίνει έξαλλος.

Φυσικά, μετά την επίθεση το ζευγάρι αποχώρησε και όταν έφτασε η αστυνομία, μετά από 45 λεπτά, δεν κατάφερε να το εντοπίσει.

*****

Μια γυναίκα είχε πρόβλημα με την παπαγαλίνα της, η οποία έλεγε συνέχεια : «Σας θέλω όλους, θέλετε να κάνουμε τρελίτσες;» και την έκανε ρεζίλι στους καλεσμένους της.

Η γυναίκα, αφού την πήγε στον κτηνίατρο, στον ψυχίατρο, στην καφετζού, απευθύνεται και στον παπά της ενορίας. «Παπά μου», του λέει, «το και το με την παπαγαλίνα μου».

«Μην ανησυχείς τέκνον μου…», της λέει, «…έχω τη λύση στο πρόβλημά σου. Εγώ έχω 3 πολύ θεοσεβούμενους παπαγάλους. Έχουν μάθει απ΄ έξω τη βίβλο και όλα τα τροπάρια. Προσεύχονται καθημερινά και σίγουρα θα επηρεαστεί θετικά η παπαγαλίνα σου, αν κάνει παρέα μαζί τους».

Συμφωνεί η γυναίκα και βάζουν την παπαγαλίνα στο ίδιο κλουβί με τους παπαγάλους.

Με το που βλέπει η παπαγαλίνα τους παπαγάλους, λέει : «Σας θέλω όλους! Θέλετε να κάνουμε τρελίτσες;»

Οπότε λέει ο ένας παπαγάλος στους άλλους δύο: «Μάγκες, αυτό ήταν. Οι προσευχές μας εισακούστηκαν!»


Γερμανός δεν άντεχε την κίνηση και πλέον κολυμπά, για να πάει στη δουλειά του
Τουρίστας πλήρωσε 43 ευρώ για… δύο καφέδες και δύο νερά
93χρονη κάνει αλεξίπτωτο πλαγιάς
Γονείς επιτέθηκαν σε ζευγάρι που έκανε σεξ σε πάρκο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής