breaking news Νέο

Μέχρι στιγμής "στο κάδρο" 2+3 ονόματα για το Δήμο Βέροιας ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών

Μέχρι στιγμής

Οι ζυμώσεις, οι διεργασίες και οι κρυφές συναντήσεις, με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, καλά κρατούν στη Βέροια. Ήδη, κοντά στην επιθυμία του νυν Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη να διεκδικήσει εκ νέου την εκλογή του και την εκπεφρασμένη θέληση του επικεφαλής της Παράταξης «Δικαίωμα για νέα Βέροια», Γιάννη Παπαγιάννη, να εκτεθεί για δεύτερη φορά στην ψήφο των δημοτών της πόλης, τρεις νέες υποψηφιότητες έρχονται να προστεθούν στο κάδρο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «ΗΜΕΡΗΣΙΑ».

Η πρώτη υποψηφιότητα αφορά αντιδήμαρχο της προηγούμενης διοίκησης στο Δήμο Βέροιας, ο οποίος έχει επιδοθεί σ΄ έναν αγώνα δρόμου εδώ και καιρό, στην προσπάθειά του να προσελκύσει πρόσωπα παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο παρόν ΔΣ, αλλά και πρόσωπα διαφόρων πολιτικών τάσεων και αποχρώσεων, με τα οποία θα μπορέσει να εμφανισθεί ως επικεφαλής ενός υπερκομματικού ψηφοδελτίου, που θα είναι σε θέση να έχει μία ευρεία αποδοχή από το εκλογικό σώμα.

Η δεύτερη υποψηφιότητα έχει να κάνει με μια γυναίκα που κινείται στο χώρο της ανένταχτης αριστεράς και η οποία με το δυναμισμό που τη διακρίνει, έρχεται να εκφράσει κάτι το νέο στο πεδίο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τόσο η μέχρι τώρα παρουσία και δράση της στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, όσο και το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα της, συνθέτουν το προφίλ μιας γυναίκας, που μπορεί να συσπειρώσει στο πρόσωπό της όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις, οι οποίες και θα της παράσχουν την έμπρακτη στήριξή τους στην κάλπη!

Όσο για την τρίτη υποψηφιότητα, αυτή αναφέρεται σ' ένα προβεβλημένο τοπικό στέλεχος της «γαλάζιας παράταξης», το οποίο και βρίσκεται σε αναμονή της αλλαγής του εκλογικού νόμου, προκειμένου να μπει μπροστά στην κούρσα για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου. Το γεγονός, μάλιστα, ότι το πρόσωπο αυτό - όπως έχει αποδείξει - έχει ερείσματα σ΄ όλους τους πολιτικούς χώρους, του προσδίδει περαιτέρω πόντους στο να εξελιχθεί σε μια υποψηφιότητα που θα βάλει... φωτιά, απέναντι στις άλλες υποψηφιότητες προσώπων που ορέγονται το αξίωμα του Δημάρχου.

Βέβαια, μέχρι το 2019, έτος εκλογικής ανάδειξης νέων διοικήσεων στον πρώτο και στο δεύτερο βαθμό της ΤΑ, έχουν να διαδραματιστούν και να παιχθούν πολλά, - είτε στο προσκήνιο, είτε παρασκηνιακά - αλλά και να προκύψουν πράγματα, που ο καθένας σ' ένα βαθμό πιθανόν να είναι και υποψιασμένος, όμως ακόμα και να μην έχει φανταστεί τίποτα!!

Σε κάθε περίπτωση παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνουμε...

Παύλος Χρ. Τουτουντζίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής