breaking news Νέο

"Κουτσά, στραβά και ανάποδα…"- ενός ανήσυχου πολίτη

Τα «Κουτσά –στραβά και ανάποδα» είναι μια κραυγή διαμαρτυρίας, μια κραυγή οργής και πόνου για τα τόσα στραβά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας  και δεν  αντιδρούμε, να πούμε το παράπονό μας ή ακόμη και τη γνώμη μας και να προσπαθήσουμε να καλυτερεύσουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας, έτσι ώστε να μην ξανασυμβούν.

 

Υπάρχει Ελπίς !!

Έβλεπα στην τηλεόραση τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών, στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες του Βερολίνου και έκλαψα και εγώ μαζί με τα εκατομμύρια των Ελλήνων, βλέποντας τον Τεντόγλου, τη Στεφανίδου, την Κυριακοπούλου, την Παπαχρήστου, τη Μπελιμπασάκη να κάνουν το γύρο του θριάμβου σκεπασμένοι με τη δύσμοιρη γαλανόλευκη Ελληνική σημαία και να τη δείχνουν σε όλον τον κόσμο, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Ελλάς των μυρίων προβλημάτων είναι εδώ, αντέχει και αντιστέκεται.

Και θυμήθηκα όλους αυτούς τους ανεγκέφαλους, που κατά καιρούς ποδοπατούν και καίνε το εθνικό μας σύμβολο.

Θυμήθηκα όλους αυτούς, που κατά τη διάρκεια των εθνικών επετείων αγνοούν τους νόμους του κράτους και δεν αναρτούν, ως είθισται, τη γαλανόλευκη στα μπαλκόνια τους.

Λες και αν το κάνουν, θα θεωρηθούν εθνικιστές ή φασίστες!!!

Δάκρυσα ξανά, όταν άκουσα από το Βερολίνο τον Εθνικό μας Ύμνο και αισθάνθηκα περήφανος που είμαι Έλληνας.

Επιτέλους κάποιες επιτυχίες για την Ελλάδα μας, μέσα στις τόσες δυστυχίες των τελευταίων ετών. Σου δίνουν την ελπίδα ότι δεν πιάσαμε πάτο, αλλά υπάρχει πάντα η ελπίδα ότι ο φοίνικας θα αναγεννηθεί από τις στάχτες του.

Υπάρχει πάντοτε ελπίδα και την αναπτέρωσαν αυτά τα υπέροχα παιδιά με τις επιτυχίες τους.

Και ας ελπίσουμε ότι αυτοί που μας διοικούν, κάποτε θα συνέλθουν από το λήθαργο και την απραξία τους και θα οδηγήσουν την Ελλάδα μας στο δρόμο της επιτυχίας.

Υπάρχει Ελπίς!!

Αλήθεια, γιατί στις φανέλες των αθλητών αναγράφεται το κανονικό όνομα της χώρας μας HELLAS, ενώ στις διάφορες λίστες υπάρχει το  ξενόφερτο GREECE ; Μήπως είναι καιρός να αλλάξει ; Εμείς είμαστε Έλληνες και όχι Γραικοί !!!

Ένας ανήσυχος πολίτης


Μπελιμπασάκη
Παπαχρήστου
Τεντόγλου
Στεφανίδου

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής