breaking news Νέο

Τρίκαλα - Αγία Μαρίνα 0-1

Τρίκαλα - Αγία Μαρίνα 0-1

Μέτριο παιχνίδι το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο των Τρικάλων μεταξύ του τοπικού Μ. Αλεξανδρου και του σύνώνυμου του της Αγίας Μαρίνας που έληξε με νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα με 0-1.

Στην επανάληψη βέβαια ο αγώνας απέκτησε ρυθμό με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι να δημιουργούν φάσεις να έχουν ένα δοκάρι με τον Παρσόπουλο αλλά τελικά την νίκη να παίρνουν οι φιλοξενούμενοι που σε μια αντεπίθεσή τους κατάφεραν να σκοράρουν με τον Συμεωνίδη στο 75’ γκολ που παρά την πίεση που άσκησαν δεν κατάφεραν να ανταποδώσουν οι γηπεδούχοι.

Οι προπονητές των δυο ομάδων ο Πριντζιος, των Τρικάλων και ο Γιάννης Καψαλιάρης της Αγίας Μαρίνας παρέταξαν τους:

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Χατζόπουλος, Τσιρίδης, Μηνούδης, Βλάχος, Κιρκιλιανίδης, Σωτηράκης, Περπερίδης, Αναδολού, Λίτσι, Παρσόπουλος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Γρηγοριάδης, Παπαδόπουλος Θ., Γιοβαννόπουλος Κ., Κωνσταντινόπουλος, Παπαδόπουλος Ν.

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: Ιωακειμίδης, Βοργιατζίδης, Συμπεθέρης, Κούβαρος, Τζιμπριλ, Ρόκκο, Γραμματικός, Πατσιαβούρας, Συμεωνίδης, Τζανή, Κουτρούλιας. Επαιξαν και οι Τζαλιλι, Κολίτσης, Σερασκιέρης, Μανωλόπουλος, Κουτλανιώτης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής