breaking news Νέο

Δύο ακόμη μεταγραφές το Πλατύ, πήρε Αναστάση - Παπακωνσταντίνου

Δύο ακόμη μεταγραφές το Πλατύ, πήρε Αναστάση  - Παπακωνσταντίνου

Δύο ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε ο Αγρ. Αστέρας Πλατέος την περασμένη εβδομάδα ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ του.

Συγκεκριμένα η νεοφώτιστος ομάδα της Α’ κατηγορίας της Ενωσης μας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Αναστάση που την περίοδο που μας πέρασε αγωνίζονταν στον Αρη Παλαιοχωρίου ενω έχει περάσει από το Μακροχώρι και την Αλεξάνδρεια.

Πρόκειται για έναν ταχύτατο 23χρονο μεσοεπιθετικό που ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του Αστέρα Αλεξάνδρειας όμως κουβαλάει ποινή 26 αγωνιστικών από την περσινή περίοδο και δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα του.

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Αγρ. Αστέρα Πλατέος είναι ο 21χρονος αριστερός οπισθοφύλακας Ορέστης Παπακωνσταντίνου που την προηγούμενη περίοδο αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας με τα χρώματα της ΑΕ Σχοινά.

* Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε και ο Αρης Παλαιοχωρίου. Πρόκειται για τον αμυντικό μέσο Πέτρο Μιχαηλίδη που την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στην ομάδα της Κρύας Βρύσης ενω έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Βέροιας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής