breaking news Νέο

Ισόπαλοι (3-3) Μελίκη και Μακροχώρι

Ισόπαλοι (3-3) Μελίκη και Μακροχώρι

Ισόπαλο 3-3 έληξε το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Φιλίππου Μελίκης και του Μακροχωρίου που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στην έδρα του πρώτου (Δημοτικό γήπεδο Μελίκης).

Ο αγώνας λόγω του καύσωνα που επικρατούσε διεξήχθη σε τρια ημίχρονα των 30 λεπτών.

Οι δυο ομάδες των οποιων το ρόστερ αποτελείται στην πλειοψηφία του από νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές έδειξαν οτι ναι μεν διαθέτουν ταλέντο, όμως χρειάζονται ακόμη δουλειά για να σταθούν με αξιώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ενωσης τους.

Στο παιχνίδι η γηπεδούχος ομάδα μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλευόμενη την απειρία των νεαρών αμυντικών της αντιπάλων της κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο 30λεπτο με 3-0, με τον Ανδρίτσο να πετυχαίνει και τα τρία τέρματα της ομάδας του.

Το Μακροχώρι που αγωνίζονταν δίχως Ηλιάδη και Δαλήγκαρο κάτι που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αμυντικού του γραμμη αντεπιτέθηκε στο δεύτερο 30λεπτο και αφου έχασε πέναλτι με τον Κουλουριώτη (το απέκρουσε ο νεαρός τερματοφύλακας του που εντυπωσίασε με την απόδοσή του) μείωσε με τον Δημητριάδη που είχε μπει αλλαγή και λίγο πριν ολοκληρωθεί και το δεύτερο 30λεπτο έκανε το 3-2 με τον Μουρατίδη.

Στο τρίτο 30λεπτο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να επιζητούν το γκολ της ισοφάρισης κάτι που πέτυχαν και πάλι με τον Μουρατιδη που έγραψε το 3-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δυο προπονητές ο Αρης Αδαλόγλου του Φιλίππου Μελίκης και ο Γρηγόρης Ηλιάδης του Μακροχωρίου χρησιμοποιησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στην διάθεσή τους.

 

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 6-1

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι ο Αρης Παλαιοχωριου νίκησε στο γήπεδο του τον νεοφώτιστο στην Α’ κατηγορία Αγρ. Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με 6-1.

Να σημειωθεί οτι οι φιλοξενούμενοι εκτος από το νεανικό ρόστερ παρατάχθηκαν και με πολλές απουσίες.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής