breaking news Νέο

Μπαίνει στη μάχη του κυπέλλου η ομάδα της Βέροιας, τι γίνεται με τις μεταγραφικές κινήσεις

Μπαίνει στη μάχη του κυπέλλου η ομάδα της Βέροιας, τι γίνεται με τις μεταγραφικές κινήσεις

Την Κυριακή, εφόσον βέβαια ισχύσει κανονικά το πρόγραμμα της ΕΠΟ, η ΒΕΡΟΙΑ δίνει τον πρώτο της φετινό επίσημο αγώνα, αντιμετωπίζοντας στο Αιγίνιο τον Αιγινιακό. Το παιχνίδι, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα, γίνεται στα πλαίσια του κυπέλλου, με το νικητή, που θα βγει από διπλό αγώνα (εντός και εκτός έδρας), να προκρίνεται στον 2ο όμιλο, στον οποίο ήδη βρίσκονται ο ΠΑΟΚ, ο Λεβαδειακός και ο Απόλλων Καλαμαριάς.

Βέβαια τόσο η ΒΕΡΟΙΑ, όσο και ο Αιγινιακός, με αίτησή τους στην ΕΠΟ, που είναι η διοργανώτρια του κυπέλλου, ζήτησαν να μετατεθούν τουλάχιστον μια εβδομάδα αργότερα οι μεταξύ τους αναμετρήσεις. Και αναμένεται η απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, που αυτήν την εποχή βέβαια έχει άλλες προτεραιότητες.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Όσον αφορά στην προετοιμασία συνεχίζεται ομαλά σε καθημερινή βάση δίχως προβλήματα και τραυματισμούς. Τα δε συμπεράσματα από το προχθεσινό φιλικό στα Τρίκαλα στη ΒΕΡΟΙΑ ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικά, κυρίως από την εικόνα που έδειξε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, όταν αγωνίστηκαν οι υποτιθέμενοι βασικοί.

Χθες οι παίκτες γυμνάστηκαν πρωί στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, ενώ ήδη ξεκίνησε προπονήσεις και η Κ19, που θα λάβει φέτος μέρος στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League, έχοντας το Γιάννη Καψαλιάρη στον πάγκο της. Η Κ19 θα είναι και το μοναδικό τμήμα υποδομής που θα διατηρήσει φέτος στις τάξεις της η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ

Όσον αφορά στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, η Βέροια βρίσκεται σε αναζήτηση ενός τερματοφύλακα, ενός επιθετικού, ενος πλάγιου μεσοεπιθετικού και ενός αμυντικού μέσου, όμως περιμένει μήπως και γίνει αποδεκτό το αίτημα του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστων και επιτραπούν οι μεταγραφές πέντε παικτών μέχρι ηλικίας 25 ετών στις ομάδες που δεν απέκτησαν άδεια, ενώ δεν έχει αποφασίσει ακομη αν η απόκτηση του έμπειρου παίκτη που δικαιούται, θα είναι στη θέση του τερματοφύλακα (Γιακουμής) ή του επιθετικού.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής