breaking news Νέο

Παράξενες ειδήσεις...

  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...
  • Παράξενες ειδήσεις...

Δεν φαντάζεστε τι κάνουν οι Τούρκοι με το i-phone

Ο ένας εξορκίζει το δολάριο, ο άλλος βάζει φωτιά, άλλοι χύνουν κόκα κόλα στην τουαλέτα... βλέπετε με εντολή Ερντογάν τα αμερικανικά προϊόντα έχουν... δαιμονοποιηθεί! Κάπως έτσι φτάσαμε και στα i-phone, τα οποία καταστρέφουν με μανία οι οπαδοί του Σουλτάνου!

Βέβαια, όταν οι ιδιοκτήτες των i-phones συνειδητοποιήσουν πόσα θα πρέπει να πληρώσουν μετά την πτώση της λίρας, για να αγοράσουν ένα αντίστοιχο προϊόν, μάλλον θα μετανιώσουν…

*****

Με θέα αερόστατα, αυτό το ξενοδοχείο είναι βγαλμένο από παραμύθι

Το Museum Hotel στην Καππαδοκία προσφέρει μοναδική θέα στους επισκέπτες του. Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο μέσα σε σπηλιά, ιδανικό για ζευγάρια που θέλουν να ξυπνούν με την πιο ρομαντική θέα από το δωμάτιό τους…

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Καππαδοκία, που αποκαλείται «το σεληνιακό τοπίο της Τουρκίας». Υπόγειες πόλεις, ηφαίστεια, κάστρα… το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε μια μαγευτική τοποθεσία ιστορικής σημασίας και πολιτιστικού πλούτου.

Η μικρή πόλη Γκορέμε έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την Unesco. Η ιστορική σημασία της περιοχής είναι μεγάλη, αφού η Καππαδοκία ήταν από τις πρώτες περιοχές, που αγκάλιασαν το Χριστιανισμό και πολλοί κάτοικοί της κατέφευγαν στις υπόγειες εκκλησίες, για να προσευχηθούν κρυφά.

*****

Έτσι θα αναγνωρίζετε πάντα ποια είναι η βαλίτσα σας!

Μπορεί σε άλλους να μοιάζει τρομακτική, αλλά για άλλους είναι άκρως πρακτική. Πρόκειται για τη νέα βαλίτσα, την οποία μπορείτε να φτιάξετε με το πρόσωπό σας επάνω της, ώστε να την αναγνωρίζετε στο διάδρομο αποσκευών.

Ας το παραδεχτούμε άλλωστε… Όλες οι βαλίτσες μοιάζουν μεταξύ τους. Μπλε, καφέ, μαύρες, γκρι βαλίτσες μεταφέρονται κάθε φορά στο διάδρομο αποσκευών και όλοι πάντα αναγνωρίζουν τη δικιά τους με δυσκολία. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που έχουν γίνει και πολλά λάθη. Βαλίτσες έχουν καταλήξει στα χέρια άλλων και όχι των ιδιοκτητών τους…

Για να αποφευχθούν λοιπόν, όλα τα παραπάνω, η βρετανική εταιρεία Firebox σκαρφίστηκε μια απίστευτη ιδέα. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν μια αντιπροσωπευτική φωτογραφία τους και να την τυπώσουν πάνω στη βαλίτσα τους. Μπορείτε φυσικά, να πάρετε και μια πόζα τρομακτική, ώστε κανένας να μην τα βάζει με τη δική σας βαλίτσα!

*****

Η πιο τρομακτική πισίνα σε ολόκληρο τον κόσμο

Στο Market Square Tower, στο Χιούστον, στον 43ο όροφο δεν θα βρείτε ούτε μαγαζιά, ούτε γραφεία. Οι επισκέπτες εκεί έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν στην πιο τρομακτική πισίνα του κόσμου. Η θέα από εκεί κόβει την ανάσα, αφού ο πάτος της πισίνας είναι ένας γυάλινος πυθμένας. Από εκεί, μπορεί να δει κανείς την κίνηση στους δρόμους, το παρκαρισμένο του αυτοκίνητο αλλά και ποιος μπαίνει και βγαίνει από το κτίριο!

Tο ύψος αγγίζει τα 152 μέτρα και οι τολμηροί στέκονται άκρη άκρη, για να απολαύσουν με κάτω το κεφάλι τη μοναδική θέα, αυτή τη φορά, κάτω από τα πόδια τους.

*****

Ένας άνεργος διαβάζει στις αγγελίες : «Ζητείται βοηθός γυναικολόγου στην Αθήνα»

Παίρνει τηλέφωνο και ρωτάει : «Γεια σας, μπορείτε να μου πείτε τι θα κάνει ο βοηθός γυναικολόγου;»

«Οι αρμοδιότητες του βοηθού…», του απαντάει ο γιατρός «…είναι να προετοιμάζει τις γυναίκες για τη γυναικολογική εξέταση, δηλαδή να βγάζει τα ρούχα τους, έπειτα να πλένει την ευαίσθητη περιοχή με ζεστό νερό και ειδικό σαπούνι και να την ξυρίζει και στο τέλος να κάνει μασάζ με λάδια και αρωματικά έλαια για την αποφυγή φλεγμονών».

«Ενδιαφέρομαι!!!, ποτέ να έρθω;» λέει περιχαρής ο άνεργος.

«Αν θέλετε και αύριο, άλλα πρέπει να πάτε στη Θεσσαλονίκη στην οδό Τσιμισκή», του λέει ο γιατρός.

«Μα… η αγγελία λέει για Αθήνα».

«Ναι, Αθήνα λέει, αλλά η ουρά φτάνει στην Τσιμισκή……»


Museum Hotel στην Καππαδοκία-αερόστατα
βαλίτσα-φωτογραφία
πισίνα στο Market Square Tower, στο Χιούστον

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής