breaking news Νέο

Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της προετοιμασίας

Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση της προετοιμασίας

Μετά το ρεπό της περασμένης Τετάρτης, που ήταν και το πρώτο της φετινής περιόδου, επέστρεψαν στις καθημερινές προπονήσεις τους που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας, ενω παραμένουν δυο - τρεις μεταγραφικές κινήσεις για να συμπληρωθεί το φετινό ρόστερ.

Οι προπονήσεις στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου είναι διπλές (πρωί και απόγευμα) με εξαίρεση την προπόνηση της περασμένης Πέμπτης - πρώτη ημέρα μετά το ρεπό της Τετάρτης - κατά την οποία οι παίκτες γυμνάστηκαν μόνο το απόγευμα.

Η πρώτη αυτή φάση της προετοιμασίας της Βέροιας ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 19 Αυγούστου καθώς την επόμενη - Δευτέρα 20 Αυγούστου - η αποστολή θα αναχωρήσει για το Τσοτύλι στην περιοχή του οποίου θα παραμένει 10 ημέρες μέχρι και τις 29 Αυγούστου, πραγματοποιώντας το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της κατά την διάρκεια της οποίας θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της ομάδας μέσω των φιλικών αγώνων που έχουν προγραμματιστεί.

Εν τω μεταξύ η διοίκηση σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας συνεχίζει τις επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν την Βέροια και πιστεύεται ότι ρόστερ της θα έχει συμπληρωθεί στο μεγαλύτερο του μέρος μέχρι την Δευτέρα όταν η ομάδα θα αναχωρήσει για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της στο Τσοτύλι.

 

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Σήμερα Σάββατο 18 Αυγούστου η Βέροια δίνει το πρώτο φιλικο παιχνίδι της φετινής προετοιμασίας της λίγες ώρες πριν αναχωρήσει η αποστολή για το Τσοτύλι.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου αντιμετωπίζει τον τοπικό Αρη που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και ο Νίκος Παπανώτας αναμένεται να χρησιμοποιήσει όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες που έχει στην διάθεση.

Από την άλλη μεριά και ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας ο Γιώργος Απόσογλου επίσης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής