breaking news Νέο

Βέροια : Ξεκίνημα με τέσσερα γκολ

Βέροια : Ξεκίνημα με τέσσερα γκολ

Με τέσσερα γκολ δύο σε κάθε ημίχρονο, συνοδεύτηκαν τα αποκαλυπτήρια της νέας ΒΕΡΟΙΑΣ, το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου.

Αντίπαλος της ο τοπικός Αρης που για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία της Ενωσης μας.

Συμπεράσματα βέβαια από ένα φιλικό που ηταν και το πρώτο ύστερα από 20 περίπου ημέρες εντατικών προπονήσεων θα ηταν παρακινδυνευμένο να επιχειρήσει να βγάλει κάποιος.

Οι στόχοι της ομάδας αυτή τη στιγμή μπορούν να εντοπιστούν μόνο με βάση το ρόστερ της και αυτό βέβαια σε συνδυασμό με το ρόστερ των αντιπάλων της.

Η Βέροια αυτή τη στιγμή έχει διαμορφώσει ένα ρόστερ που αποτελείται από έμπειρους μπαρουτοκαπνισμένους ποδοσφαιριστές κάποιοι από τους οποιους έχουν εμπειρίες και από το πρωτάθλημα της Super League, πλαισιωμένους από αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους και αυτό που απομένει είναι να καταφέρει ο Νίκος Παπανώτας και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ της ομάδας να βρουν την μεταξύ τους χημεία.

Στο προχθεσινό παιχνίδι η ΒΕΡΟΙΑ χρειάστηκε είκοσι περίπου λεπτά για να βρει τον προσανατολισμό της και στο διάστημα αυτό η ομάδα του Παλαιοχωρίου κατάφερε όχι μόνο να κρατήσει ανέπαφα τα δίχτυα της αλλά και τους αντίπαλους επιθετικούς παίκτες μακριά από την περιοχή της.

Μετά το είκοσι οι ισορροπιες άλλαξαν με τους φιλοξενούμενους να αναλαμβάνουν μια σαφή υπεροχή και αφού άγγιξαν δυο φορές προηγουμένως το γκολ στο 20’ με τον Μπλέτσα και στο 21’ με τον Ζυγκιρίδη δίχως να το πετύχουν τελικά κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 36’ γυριστό συρτό σουτ του Μυλωνά ύστερα από σέντρα του Σκαθαρούδη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (40’) ο Σκαθαρούδης δημιούργησε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του που πέτυχε ο προωθημένος Μαραγκός με κοντινό πλασέ.

Το 0-2 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου αφού στο 45’ ο Μυλωνάς δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δόθηκε να κανει το 0-3 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι ενω στο 58’ ο νεαρός Γεωργίου με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα ελάχιστα αουτ.

Στο β’ ημίχρονο η Βέροια παρουσιάστηκε με διαφορετική ενδεκάδα συνέχισε ομως να είναι καλύτερη και στο 62’ και στο 65’ έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Σοφιανίδη και τον Κανούλα να διευρύνει το σκορ κάτι που έγινε όμως στο 68’ με κοντινό πλασέ του Βασίλτση που πήρε το ριμπάνουντ μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα της γηπεδούχου ομάδας Ματράκα σε σουτ του Κανούλα και από κοντά δεν δυσκολεύθηκε να κάνει το 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε με κοντινή κεφαλιά ύστερα από ωραία σέντρα του Κυριακίδη ο ίδιος παίκτης (Βασίλτσης) στο 76’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Πίτος με βοηθούς τον Ρηγόπουλο και τον Ζουρνατζίδη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ: Ματράκας, Ατανάσοφ, Γκίτσας, Γιουλέκας, Παντόπουλος, Μπακιρτζής, Χατζόπουλος, Γεωργίου, Πέτγαζλης, Σαρακατσιάνος, Μιχηαλίδης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Γκούγκουρας, Αχμέτογλου, Μητσιώτης, Αρβανίτης, Βεζυργιανόπουλος.

ΒΕΡΟΙΑ (Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Κοντογουλίδης (31’ Μπλατσιώτης), Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Μαραγκός, Ράδης, Μπακάλης, Μπλέτσας, Μυλωνάς, Ζυγκερίδης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος.

ΒΕΡΟΙΑ (Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Μπλατσιώτης (61’ Τεντζερης), Μούχαλης, Τρούπκος, Τσουλχάϊ, Μουρατίδης, Λίπε, Παπουτσίδης, Σοφιανίδης, Κυριακίδης, Κανούλας, Βάλτσης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής