breaking news Νέο

Τι έκαναν στα τελικά φιλικά προετοιμασίας Νάουσα, Αλεξάνδρεια και Μ.Αλέξανδρος Τρικάλων

Τι έκαναν στα τελικά φιλικά προετοιμασίας Νάουσα, Αλεξάνδρεια και Μ.Αλέξανδρος Τρικάλων

Βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά, κόντρα στον Εδεσσαϊκό και την Κ20 του ΠΑΟΚ, που έδωσε η Νάουσα αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) το περασμένο Σάββατο το απόγευμα με αντίπαλο τον Πανθηραϊκό, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης χρησιμοποίησε διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο με τα γκολ να σημειώνονται ένα σε κάθε ημίχρονο.

Ο Πανθηραϊκός που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στα 3-5 Πηγάδια προηγήθηκε στο σκορ ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με τη Νάουσα να ισοφαρίζει στο 88' με ψηλοκρεμαστό σουτ του Ντινόπουλου.

Η Νάουσα αγωνίστηκε με τους:

Α' ημίχρονο: Νομικός, Ευθυμιάδης, Παναγιωτίδης, Περηφανόπουλος, Μαντώς, Δίντσης, Παντζαρτζίδης, Μπροβάκης, Τόσιος, Καψάλης, Μτσεντλισβίλι.

Β' ημίχρονο: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Γιαννόπουλος, Μουρατίδης, Μουρίκι, Νίκου, Χατζόπουλος, υπό δοκιμή, Κωτσόπουλος, Ντινόπουλος.

 

Αλεξάνδρεια

Κοίταξε στα μάτια την Φλαμουρτάρι

Πραγματοποιώντας αξιόπιστη για την εποχή εμφάνιση ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας έχασε μεν με 1-0 από την Φλαμουρτάρι κατάφερε όμως να κοιτάξει στα μάτια έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία της Αλβανίας.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στα 3-5 Πηγάδια το Σάββατο το απόγευμα κάτω από ιδανικές, για την εποχή, καιρικές συνθήκες.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο 70' ο Νιγηριανός 20χρονος Σέκου Καμαράς, φετινό απόκτημα της Φλαμουρτάρι. Όπως ήδη αναφέραμε ο Φίλιππος στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε έναν σαφώς καλύτερο αντίπαλο.

Τον αγώνα διατήρησε ο κ. Λαζάρου (Γιάντσης – Ιασωνίδης).

Η σύνθεση του Φιλίππου Αλεξάνδρειας: Συριτούδης, Κούμπουλα, Αργυρίου, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Αβραμόπουλος, Καρατζάογλου, Λίτσι, Σαλιοπίδης, Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος. Έπαιξαν και οι: Πεϊκος, Πιπιλιάρης, Γιοβανόπουλος, Μυλωνάς.

 

Tρίκαλα

Συνεχίζουν τις δοκιμές

Ισόπαλος δίχως γκολ έληξε ο φιλικός αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Βρυσακίου.

Το παιχνίδι έγινε μέσα σε αφόρητη ζέστη κάτι που επηρέασε και την απόδοση των ποδοσφαιριστών με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν πολλές φάσεις για γκολ και να μην σημειωθεί γκολ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής