breaking news Νέο

Νέα συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας

Νέα συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας

 Σε συνέχεια της αρχικής συγκρότησης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας την 6η Αυγούστου 2018, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 22 Αυγούστου, νέα σύγκλιση του ανωτέρω Συντονιστικού Οργάνου.

Στη Συνεδρίαση παρευρέθησαν οι εκπρόσωποι όλων των υπηρεσιών και φορέων, που απαρτίζουν το εν λόγω Συντονιστικό Όργανο και παρέθεσαν τις εξειδικευμένες απόψεις και προτάσεις τους, προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή προετοιμασία όλων των εμπλεκομένων φορέων για την αντιμετώπιση επικίνδυνων φυσικών φαινομένων.

Το κεντρικό εισηγητικό θέμα σύγκλισης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (ΣΤΟ), αφορούσε την Ενδυνάμωση του δασοπυροσβεστικού μηχανισμού, όταν ο δείκτης επικινδυνότητας είναι (3) και (4). Ωστόσο, η συζήτηση επεκτάθηκε περαιτέρω και αναλύθηκαν διεξοδικότερα μέτρα και ενέργειες προληπτικού χαρακτήρα και σε κάθε περίπτωση η συνεδρίαση λειτούργησε ευεργετικά για την ενδυνάμωση του επιπέδου συντονισμού και συνεργασίας όλων των σχετικών φορέων και υπηρεσιών.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής