breaking news Νέο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Καλοκαιρινός Χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Καλοκαιρινός Χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ»

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου, μέσα σε κλίμα χαράς και κεφιού, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 19 Αυγούστου 2018, ο Καλοκαιρινός Χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «ΑΙΓΕΣ». Τα παραδοσιακά τραγούδια και οι χοροί, σε συνδυασμό με το καλό φαγοπότι, γέμισαν με γελαστά πρόσωπα το δημοτικό parking της Βεργίνας και ο κόσμος γλέντησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας, κ. Ιωακείμ Στάθης, απηύθυνε χαιρετισμό προς τους παρευρισκομένους, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Δ. Βέροιας κ. Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος και Σοφιανίδης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Τσαπαρόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αγγελίνας, Γουλτίδης και Ορφανίδης και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Βεργίνας κ. Εμμανουηλίδης.

Για άλλη μια χρονιά σημαντική ήταν η συμβολή των δεκάδων εθελοντών που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με αποτέλεσμα όλοι να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλον τον κόσμο που μας τίμησε ακόμα μία φορά με τη συμμετοχή του.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδίδονται στο Δήμο Βέροιας, καθώς η φετινή διοργάνωση του χορού πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξή του. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Παλατιτσιωτών και την πρόεδρο κ. Παρχαρίδου για τη συνεργασία. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά το Λουκά Δαγδηλέλη, το Γενικό Συντονιστή του Αγώνα Δρόμου των Ανακτόρων, που βρίσκεται πάντα δίπλα στο Σύλλογο και στηρίζει με κάθε τρόπο τις δράσεις μας.

Με αγάπη για τον τόπο μας και τις παραδόσεις του, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!                  

Το Δ.Σ. του Συλλόγου


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής