breaking news Νέο

Μία ημέρα πριν την σέντρα θα εγκριθεί η προκήρυξή τους

Μία ημέρα πριν την σέντρα θα εγκριθεί η προκήρυξή τους

Απίθανο και όμως αληθινό. Δυο μόλις ημέρες πριν την “σέντρα” και οι διαφορές μεταξύ της Super League και της Football League σχετικά με το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν από την πρώτη, πόσες θσ προβιβαστούν από την δεύτερη και με πόσες θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα τους την επόμενη περίοδο συνεχίζουν να υφίστανται με αποτέλεσμα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να μην εγκρίνει τις προκηρύξεις τους.

Συγκεκριμένα η προκήρυξη της Super League αναφέρει οτι κατά την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Super League 1 δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν 14 ΠΑΕ και στο πρωτάθλημα της Super League 2 δικαίωμα συμμετοχής 12, οπως δηλαδή προβλέπει το “σχέδιο Βασιλειάδη” ενω σην προκήρυξη της Football League ότι “κατά την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Football League θα αγωνίζονται 16 ΠΑΕ”.

Λαμβάνοντας υπόψιν της λοιπόν την δυσαρμονία αυτή των δυο προκηρύξεων όπως ηδη αναφέραμε η Εκτελεστική Επιτροπη της ΕΠΟ αρνήθηκε να τις εγκρίνει.

Προκειμένου λοιπόν να ρυθμιστεί το θέμα και να ξεκινήσει κανονικά μεθαύριο Σάββατο το πρωτάθλημα της Super League σήμερα συνεδριάζει η Football League και αύριο Παρασκευή η Super League προκειμένου να επικυρώσουν την απόφαση που θα ληφθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την ίδια ημέρα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής