breaking news Νέο

ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας Ν.Δ. : «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»

ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας Ν.Δ. : «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»

Ήταν μια ακόμη θλιβερή παράσταση του κ. Τσίπρα. Δυστυχώς, ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να εμμένει στο διχαστικό του λόγο. Σκηνοθετεί και πάλι ψεύτικα γεγονότα, όπως έκανε το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι. Τότε που, σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, ακούγαμε τις διαβεβαιώσεις των υπουργών του ότι όλα έβαιναν καλώς, ενώ την ίδια ώρα δεκάδες συνάνθρωποί μας καίγονταν. Γι’ αυτό, σε μια μόνο φράση μπορούμε να συμφωνήσουμε μαζί του. Οι Έλληνες δεν είναι λωτοφάγοι. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.

 Ο Τσίπρας κατέφυγε σε διάφορες ατυχείς αναφορές στην Οδύσσεια. Ο συμβολισμός της Ιθάκης είναι λάθος: Δεν φτάσαμε στο τέρμα της διαδρομής. Από χθες τελείωσε η φτηνή χρηματοδότηση της χώρας, αλλά από σήμερα έρχονται και νέα σκληρά μέτρα και βαριές δεσμεύσεις που έχει υπογράψει ο κ. Τσίπρας. Και αυτό συνέβη λόγω του καταστροφικού πρώτου εξαμήνου του 2015 και της επιλογής του διαβόητου Γιάνη Βαρουφάκη. Έλεγαν ότι θα σκίσουν τα Μνημόνια. Και αντ’ αυτού, υπέγραψαν ένα αχρείαστο τρίτο μνημόνιο που μας στοίχισε πάνω από 100 δισ. ευρώ.  Και τώρα προσπαθούν να κρύψουν ότι αρχίζει και το τέταρτο άτυπο μνημόνιο.  Με λιτότητα διαρκείας, νέες μειώσεις συντάξεων, αυξήσεις φόρων και εισφορών, εξοντωτικά πρωτογενή πλεονάσματα και πολύ αυστηρή επιτήρηση. Σε αυτό άλλωστε οφείλεται και η ανακούφιση κάποιων Ευρωπαίων αξιωματούχων, καθώς η Ελλάδα έχει αναλάβει και νέες δεσμεύσεις χωρίς όμως να ζητάει άλλα δανεικά. Το πρόβλημα πλέον είναι μόνον δικό μας και όχι δικό τους. Και αυτό καμία φιέστα δεν μπορεί να το κρύψει.

Αυτή η κυβέρνηση επιμένει δογματικά στο παράλογο μείγμα φόρων και εισφορών υπονομεύοντας την οικονομία και το εισόδημα των πολιτών. Αδυνατεί να κάνει τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται για να αποκτήσουμε αποτελεσματική δημόσια διοίκηση, σύγχρονο κοινωνικό κράτος, ανταγωνιστική παιδεία και ασφάλεια για όλους τους πολίτες. Κανείς δεν πιστεύει ότι η σημερινή κυβέρνηση μπορεί να επιτύχει οτιδήποτε από όλα αυτά. Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαπάτησαν, δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Γι’ αυτό, η πολιτική αλλαγή είναι επιβεβλημένη. Η Ελλάδα δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο. Αξίζουμε καλύτερα. Ενωμένοι, με αλληλεγγύη, με τη δύναμη της αλήθειας και αφήνοντας πίσω τα ψέματα, μπορούμε να πάμε επιτέλους την πατρίδα μας μπροστά.

 Η Κυβέρνηση καταρρέει και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Τώρα που βρίσκονται σε αποδρομή και οι καρέκλες τους τρίζουν δεν έχουν  καμία δυσκολία να πουν ακόμη μεγαλύτερα ψέματα. Άλλωστε, ποιος μπορεί να ξεχάσει  τα ψέματα που είπαν και το πως εξαπάτησαν τους Έλληνες για να βρεθούν στην εξουσία. Σε ό,τι αφορά τις συντάξεις η μείωσή τους έχει μόνο την υπογραφή του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου. Θυμίζουμε ότι όταν η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε τη σχετική τροπολογία για τη μη μείωση των συντάξεων, οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την απέρριψαν. Ότι και να πει, ότι και να τάξει, ο κ. Τσίπρας δεν πείθει πια κανέναν. Οι εκλογές έρχονται και θα είναι αυτές που θα οδηγήσουν στην λύτρωση τους πολίτες και θα τιμωρήσουν σκληρά τους κυρίους Τσίπρα και Καμμένο που αντί για μια συγγνώμη για τα όσα προκάλεσαν στον τόπο εξακολουθούν να τους θεωρούν λωτοφάγους.

Μετά από όλα αυτά και το ανερυθρίαστο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας μένει να φύγουν όσο πιο γρήγορα γίνεται!

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜ.ΤΟ ΒΕΡΟΙΑΣ

Η ΠΡΌΕΔΡΟΣ

ΤΖΗΜΑ ΣΥΡΜΟΥΛΑ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής