breaking news Νέο

Αύριο οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής

 Αύριο οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής

Εκτός από την Super και την Football League προβλήματα αντιμετωπίζει και η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής καθώς δεν έχει εκπονηθεί ακόμη το πλήρες σχέδιο αναδιάρθρωσης του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και ο τρόπος που θα χωρίζονται οι ομάδες σε ομίλους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι ομάδες της Ρόδου και της Μυτιλήνης που έχουν πολλά ταξιδια που πρέπει να κάνουν (κάθε χρόνο 12 στον αριθμό). Επίσης άλλες ομάδες διαφωνούν με την συγκροτηση των ομίλων και τις αποστάσεις με αποτέλεσμα τα ανοιχτά θέματα να είναι πολλά.

Για τον λόγο αυτό αναβλήθηκε και ο διαχωρισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής που επρόκειτο να γίνει την περασμένη Δευτέρα 20 Αυγούστου.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ στην οποία αναφέρει.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Petr Fousek.

Η ΕΕ Αποφάσισε:

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 οπότε και θα συνεδριάσει πάλι την έγκριση των προκηρύξεων αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 της Super League και της Football League.

* Να αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 οπότε και θα συνεδριάσει παλι την συζήτηση για την εφαρμογη του άρθρου 29 του ΚΑΠ κατόπιν αιτήματος της Super League.

* Nα αναβάλλει για την προσεχή Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 οπότε και θα συνεδριάσει πάλι τη συζήτηση για την συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής