breaking news Νέο

Κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα

Κινητικότητα σε όλα τα επίπεδα

Ενω συνεχίζεται δίχως προβλήματα στο Τσοτύλι η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Βέροιας, η διοίκηση της με συντονισμένες κινήσεις προσπαθεί να κλείσει τα κενά του ρόστερ της ομάδας σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο σύνολο και παράλληλα τρέχει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οπως αναφέραμε και στο χθεσινό μας φύλλο η ομάδα ζήτησε και διεγράφει από το πρωτοδικείο Σερρών και αναμένεται η εγγραφή της στο πρωτοδικείο της Βέροιας και στην δύναμη της ΕΠΣ Ημαθίας εφόσον φυσικά προηγουμένως διαγραφή από την ΕΠΣ Σερρών στην οποία ανήκε για να εχει δικαίωμα να προχωρήσει σε μεταγραφές και να δηλώσει έδρα το Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας.

Οσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας γίνονται σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα η Βέροια θα διαθέτει ένα πλήρες από κάθε πλευρά ρόστερ.

Ηδη επέστρεψε και ακολούθησε την αποστολή στο Τσοτύλι ο 18χρονος Φωτόπουλος (γεννήθηκε το 2000) που είχε μετακομίσει στην Λαρισα τον περασμένο Φεβρουάριο όταν η Κ19 της Βέροιας στην οποία αγωνίζονταν αποβλήθηκε από το αντίστοιχο πρωτάθλημα.

Ο Φωτοπουλος ένας ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί από το Μακροχώρι το καλοκαιρι του 2015 μαζί με έναν άλλο επίσης ταλαντούχο συνομήλικο του ποδοσφαιριστή τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου που εδώ και δύο χρόνια επέστρεψε στην ομάδα του Μακροχωρίου.

Η Βέροια συμφώνησε με ένα ακόμη δικό της παιδί τον Αλέξη Βεργώνη που επιστρέφει στην ομάδα ύστερα από δυο χρόνια.

Με την αποστολή στο Τσοτύλι βρίσκεται επίσης και ο νεαρός τερματοφύλακας Τέντζερης που αγωνίστηκε και στο πρώτο φιλικό της στο Παλαιοχώρι και που όπως όλα δείχνουν θα συμπληρώσει την τριάδα των τερματοφυλάκων (οι άλλοι δυο είναι ο Κοντογουλίδης και ο Μπλατσιώτης).

Τέλος αύριο Παρασκευή αναμένεται να ανακοινωθεί ο διαχωρισμός των ομίλων της Γ’ Εθνικής με τις δυο ομάδες της Ημαθίας λογικά να συμπεριλαμβάνονται στον 2ο όμιλο εκει που αγωνίζονταν και την περσινή περίοδο.

Να υπενθυμίσουμε οτι ο 2ος όμιλος την περσινή περίοδο αποτελειτο από τις ομάδες των ΕΠΣ Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας.

Αν δεν αλλάξει κάτι λοιπόν ο όμιλος στον οποίο θα αγωνίζονται η Βέροια και η Νίκη Αγκαθιάς θα αποτελείται από 15 ομαδες που θα είναι οι εξης: Βέροια, Νίκη Αγκαθιάς, Αρης Παλαιοχωρίου (Χαλκιδική), ΑΟ Τρίγλιας, Αγρ. Αστέρας Ευόσμου, Μακεδονικός, ΑΠΕ Λαγκαδά, ΠΑΟ Κουφαλίων, Κύμινα, Μ. Αλέξαδρος Κιλκίς, Αλμωπός Αριδαίας, Εδεσσαϊκός, FC Γιαννιτσών, Πιερικός και Αχιλλέας Νεοκαισάρειας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής