breaking news Νέο

Τα φιλικά του Σαββατοκύριακου των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας

Τα φιλικά του Σαββατοκύριακου των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας

Η γηπεδούχος ομάδα ήταν η νικήτρια του γειτονικού ντέρμπι μεταξύ του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου και της ΑΕ Χαρίεσσας που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του πρώτου.

Για την νικήτρια ομάδα του Αγίου Γεωγίου σκόραραν ο Τουλουμτζής και ο Σπυρίδης ενώ το γκολ της Χαρίεσσας σημείωσε ο Ίντος.

Καλύτερο σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα το Μακροχώρι νίκησε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Παλαιού Σκυλιτσίου τον τοπικό Άρη με 0-2.

Και τα δύο γκολ των νικητών σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο στο 49' με κεφαλιά του Ηλιάδη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και στο 73' με πλασέ του Βύζα.

Στο γήπεδο της Νέας Νικομήδειας η Νέα Γενεά γνώρισε μία ακόμη ήττα αυτή τη φορά από τον Άραχο με 1-2.

Τα γκολ της Ποντιακής Νεολαίας πέτυχαν ο Σιδηρόπουλος και ο Χατζηβασιλειάδης, ενώ για λογαριασμό της Νέας Γενεάς σκόραρε ο Μυλωνάς.

Ισόπαλο (1-1) έληξε το παιχνίδι του Κεραυνού Επισκοπής με τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Τα γκολ πέτυχαν ο Καρυπίδης για τους γηπεδούχους και ο Κελεσίδης για την ομάδα της Αγίας Μαρίνας.

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου νίκησε καθαρά εκτός έδρας την Νέα Γενεά με 0-3.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα και για την ομάδα του Ροδοχωρίου σκόραραν οι Πετγαζλής, Βούλγαρης και Ασλάνογλου.

Πραγματοποιώντας μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση ο ΠΑΟ Παλατιτσίων νίκησε στην έδρα του την ΑΕ Ποντίων με 4-0. Τα γκολ της νικήτριας πέτυχαν οι Μοσχόπουλος, Καραγιάννης Β.  και Τσαπράνης δύο.

Ισόπαλο (3-3) έληξε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ του Φιλίππου Μελίκης και τον Αχιλλέα Νεοκάστρου.

Για την γηπεδούχο ομάδα σκόραραν ο Κατσιγιαννόπουλος δύο φορές και ο Ανδρίτσος, ενώ για την φιλοξενούμενη ο Μηλιώτης δύο και ο Χατζηνικολάου.

Δεν δυσκολεύθηκε να κερδίσει στην έδρα του ο ενισχυμένος φέτος ο Αλιάκμων Νησελίου την Θύελλα Σταυρού με 5-2.

Τα γκολ της νίκης της ομάδας του Νησελίου πέτυχαν οι Μοσχώβης δύο, Παράσχος δύο και Πιπιλιάρης ενώ για την Θύελλα σκόραραν ο Μυλωνάς και ο Πρωτογέρης.

Συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις του στα φιλικά του καλοκαιριού ο Εθνικός Κλειδίου νίκησε εκτός έδρας τον Αστέρα Αλεξάνδρειας με 1-2. Τα γκολ της νίκης του Εθνικού πέτυχαν οι Κεχαγιάς και Αθανασιάδης.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής