breaking news Νέο

Εργατικό Κέντρο Νάουσας : Μπροστά οι δικές μας ανάγκες!

Εργατικό Κέντρο Νάουσας : Μπροστά οι δικές μας ανάγκες!

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη για να ανεβάσει το ίδιο έργο με τον τίτλο «επιστροφή στην κανονικότητα» ή «τέλος των μνημονίων».

Οι πάνω από 700 μνημονιακοί νόμοι όμως είναι εδώ….

Η «ανάπτυξη» στήνεται πάνω στα αποκαΐδια των εργατικών λαϊκών δικαιωμάτων μας. Μόνο η λαϊκή πάλη, η κοινωνική συμμαχία εργατών, αγροτών, ελευθεροεπαγγελματιών αυτοαπασχολούμενων, νεολαίας  και γυναικών μπορεί να τους καταργήσει! 

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μπαίνει πιο βαθιά στο παιχνίδι του ελέγχου των πηγών ενέργειας και των δρόμων μεταφοράς της, απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα οδηγεί το λαό μας σε περιπέτειες για τα κέρδη μιας χούφτας εγχώριων επιχειρηματικών ομίλων. Διαλέγει στρατόπεδο, κάνει τη χώρα μας στόχο!

Οι «λύκοι» αυτοί δεν έχουν πρόβλημα με τον πόλεμο, τις καταστροφές, τους σκοτωμούς, τους ξεριζωμούς. Αυτά είναι όλα κέρδη για αυτούς.

Κανένας εργαζόμενος, κανένας λαϊκός άνθρωπος δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής όταν βλέπει ότι έχουν βγει τα μαχαίρια στην περιοχή μας με σχέδια για αλλαγή συνόρων.

 

Το Εργατικό Κέντρο Νάουσας καλεί  τους εργαζόμενους στους αυτοαπασχολούμενους, στους μικρούς αγρότες, στις γυναίκες και τους νέους να συσπειρωθούν στα ταξικά τους σωματεία και να ενισχύσουν τους αγώνες. Με μαζικά συνδικάτα, με συλλογική λειτουργία και δράση για όλα τα προβλήματα της λαϊκής οικογένειας, με γερή οργάνωση στους χώρους δουλειάς – σχέδιο – συντονισμό – αποφασιστικότητα στη πάλη, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Ο λαός ΔΕ δοκίμασε ακόμα τη δύναμη του.

Στις 8 του Σεπτέμβρη δίνουμε αγωνιστική απάντηση με τη μαζική συμμετοχή μας στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ενόψει της ΔΕΘ.

Για την καλύτερη οργάνωση του συλλαλητηρίου το Εργατικό Κέντρο Νάουσας έχει ορίσει σύσκεψη σωματείων την Τρίτη 28/8/2018, 7:00 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ του ΠΑΜΕ

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, 6:00 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους

Αναχώρηση Λεωφορείων: 4:00 μ.μ. από το Εργατικό Κέντρο

Τηλ. συμμετοχής: 2332022230

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής