breaking news Νέο

Ν. ΓΕΝΕΑ Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ : Απέκτησε πέντε και... προχωρά για άλλους!

Ν. ΓΕΝΕΑ Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑΣ : Απέκτησε πέντε και... προχωρά για άλλους!

Καθώς η ομάδα της Νέας Γενεάς Ν. Νικομήδειας διανύει την τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας της, οι τελευταίες ημέρες υπηρξαν σημαντικές, γύρω από το θέμα της αγωνιστικής ενίσχυσης της καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ αποκτήθηκαν πέντε παίκτες!

Η αναφορά μας γίνεται για τους Σολάκογλου (Μακεδόνα - ΑΕΚ), Ντινόπουλο (Ατρόμητο Διαβατού), Μελιόπουλο, Πιστοφίδη (Ακαδημία Βέροιας) και Πιστοφίδη (Αγία Βαρβάρα).

Κοντά σ’ αυτούς να αναφερθεί ότι παρέμεινε στον ιστορικό “κιτρινόμαυρο” σύλλογο της Ν. Νικομήδειας και ο έμπειρος Κώστας Τσιάμπας. Βέβαια, οι προσθήκες στο ρόστερ της Ν. Γενεάς δεν σταματούν εδώ, μιας και χθες επρόκειτο να αποκτηθούν δυο τερματοφύλακες. Στις, δε, προθέσεις ακόμα των ανθρώπων που πλαισιώνουν τον πρόεδρο Κώστα Παρασκευαϊδη στη διοίκηση της ομάδας της Ν. Νικομήδειας είναι να αποκτηθούν και άλλοι 4-5 παίκτες. Με τους οποίους μάλιστα έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία και τα ονόματα των οποίων δεν ανακοινώνονται για ευνόητους λογους...

 

Προς απόκτηση και Αγγλος ποδοσφαιριστής!

Επιπροσθετα, να αναφερθεί ότι στο έμψυχο υλικό της Ν. Γενεάς είναι πολύ πιθανό να προστεθεί και ένας Αγγλος ποδοσφαιριστής (!), ο οποίος και τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην γενέτειρα του πρώην ασσου της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμη Παπαϊωάννου και πήρε μέρος στις προπονήσεις της ομάδας.

«Θέλουμε να προχωρήσουμε στην απόκτηση του παίκτη αυτού, για τον οποίο ψάχνουμε σπίτι στο χωριό και να εγκατασταθεί, όπου μαζί με όλους τους άλλους παίκτες που αποκτήθηκαν και θα αποκτηθούν να στηρίξουμε μια πλειάδα νεαρών παικτών που έχουμε, στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε ένα αξιομαχο σύνολο στα χέρια του προπονητή Λάζαρου Παπαδόπουλου, εν όψει του νέου πρωταθληματος Β’ ερασιτεχνικής, στο οποιο καλούμαστε να συμμετάσχουμε« δήλωσε στην “ΗΜΕΡΗΣΙΑ” ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Κώστας Γερουλίδης. Ο οποίος, όπως ενημέρωσε επίσης, με ενέργειες δικές του και σε συνεργασία μ’ εναν μάνατζερ έφεραν για δοκιμή στον Πιερικό του Λεωνίδα Μπίλη δυο Νιγηριανούς παίκτες με Σουηδικό διαβατήριο. Μια κίνηση για την οποία - όπως επεσήμανε ο Κώστας Γερουλίδης - «δεν έχει να κανει με το πως θα δώσουμε μονο την δυνατότητα ξένοι παίκτες να αγωνισθούν σε ελληνικές ομάδες, αλλά και το πως θα προωθήσουμε ταλαντούχα παιδιά της ομάδας μας πάντα σε συνεργασία με μάνατζερ σε ομάδες χωρών του εξωτερικού, όπως Ολλανδία και Γερμανία».

 

Π.Τ.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής